To je to što me zanima!

Halilović oduševio u debiju u Nizozemskoj, legenda ga hvali: Ima priliku obnoviti karijeru

Halilović je u nedjelju u Rotterdamu odigrao 86 minuta protiv Feyenoorda, a nizozemske novine De Volkskrant izvijestile su da je "Fortuna dobila pravu desetku s hrvatskim nogometašem
Vidi originalni članak

Legendarni nogometaš i danas stručni komentator Rafael Van der Vaart (40) izjavio je na nizozemskoj televiziji da puno očekuje od hrvatskog ofenzivnog igrača Alena Halilovića (27) koji je u prvom kolu nizozemskog prvenstva pomogao Fortuni Sittard da odigra 0-0 na gostovanju kod aktualnog prvaka Feyenoorda.

- Fortuna Sittard je obavila lijepe kupovine s novim trenerom Dannijem Buijsom koji se dobro snašao. Štoviše, jako sam znatiželjan u vezi Alena Halilovića - rekao je Van der Vaart u emisiji Studio Voetbal.

Van der Vaart je kao pomoćni trener radio s Dinom Halilovićem od kolovoza 2021. do siječnja 2022., a Alen ga je tražio za savjet.

BIVŠI VATRENI OTVORENO Halilović: Nije istina da nisam prošao liječnički, to je laž! Sve je propalo zbog drugog razloga IMA I BIVŠIH REPREZENTATIVACA Ovo su najskuplji Hrvati koji su ostali bez ugovora: Evo gdje bi mogli nastaviti karijere...

- Radio sam s njegovim bratom Dinom u Esbjergu. Alen me također nazvao za savjet. Htio je igrati u Nizozemskoj a Fortuna mu daje priliku da obnovi svoju karijeru - dodao je.

Halilović, 27-godišnji ofenzivni veznjak, došao je prošli mjesec u Fortunu kao slobodan igrač, nakon što je bio bez kluba od siječnja kada je napustio Rijeku. U Fortuni je dobio dres s brojem 10 pa tijekom pripremnih utakmica asistirao za golove i zabio gol Millwallu u Londonu.

- Puno očekujem od njega - rekao je Van der Vaart, nekadašnji igrač Ajaxa, Real Madrida, Tottenhama i HSV-a.

TRAŽILI GA I ŠPANJOLCI Halilović ima novi klub! Došao u nizozemskog prvoligaša Fortunu

Halilović je u nedjelju u Rotterdamu odigrao 86 minuta protiv Feyenoorda. Nizozemske novine De Volkskrant izvijestile su da je "Fortuna dobila pravu desetku s Halilovićem" te pohvalile njegove dodavanja i prebacivanja lopte se jedne strane terena na drugu. Fortuna u subotu na svom travnjaku dočekuje Almere u drugom kolu nizozemskog prvenstva.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare