Sport

Komentari 26

Halilović: Nije istina da nisam prošao liječnički, to je laž! Sve je propalo zbog drugog razloga

Halilović: Nije istina da nisam prošao liječnički, to je laž! Sve je propalo zbog drugog razloga

Prava istina je da dogovora nije došlo jer klub na papiru nije ponudio uvjete koje smo ranije dogovorili usmeno, otkrio je bivši hrvatski reprezentativac

Alen Halilović (26) u grčki Aris. Činilo se kao sigurna stvar, bivši hrvatski reprezentativac čak se i slikao sa šalom kluba, no na koncu je ispalo da je samo turistički posjetio Solun.

POGLEDAJTE VIDEO:

Grčki mediji plasirali su vijest da je transfer propao zbog nespremnosti igrača, što je uostalom bio i razlog raskida ugovora s Rijekom, a Halilović ih je sve demantirao.

- Nakon svih laži koje sam pročitao, samo želim razjasniti: Nije istina da nisam prošao liječnički pregled, prošao sam ga. Prava istina je da dogovora nije došlo jer klub na papiru nije ponudio uvjete koje smo ranije dogovorili usmeno. Došao sam u Solun s nadom da ću potpisati sve što je bilo obećano. Nažalost, ljudi za stolom promijenili su priču. Gospodin predsjednik nije se uopće pojavio, iako me pozvao da dođe i iako samo raskinuo ugovor s bivšim klubom jer sam mu vjerovao. Ovo je samo pokazatelj da njihove namjere nisu bile ozbiljne. Vrijeme će pokazati sve - napisao je Halilović na Instagram priči.

Prijelazni rok završio je u većini europskih liga, ali Alen kao slobodan igrač može pristupiti bilo kojem klubu. Za Rijeku je odigrao 11 utakmica i zabio jedan gol, ali nije mogao pratiti fizičke zahtjeve HNL-a.

Nakon priprema je napustio Rujevicu, a sad traži 12. klub u 11 godina seniorske karijere. Tržišna mu je vrijednost prema Transfermarktu 350.000 eura. 

Najčitaniji članci