To je to što me zanima!

Hawksi ušli u finale na Istoku!

Nevjerojatni Atlanta Hawksi uspjeli su na gostujućem terenu slaviti protiv favorizirane Philadelphije (103-96) i tako ući u finale istočne konferencije gdje ih čeka ogled protiv Milwaukee Bucksa
Vidi originalni članak

Stručnjaci su im davali minimalne šanse prije ove serije, ali što na krilima Traea Younga, a noćas i odličnog Kevina Heurtera pobijedili su Atlanta Hawksi protiv Philadelphia 76ersa i moćnog Joela Embiida (103-96)!

Vodili su 76ersi 2-0 na početku serije, ali uspjeli su se Hawksi vratiti, preokrenuti, a onda i u majstorici na gostujućem terenu pokazati da zaslužuju proći dalje. Od prve su minute uglavnom držali vodstvo, a domaćini su to pokušali stići predvođeni spomenutim Embiidom koji je ubacio 31 poen, uz 11 skokova i tri asistencije.

ZUBAC IDE NA ŠARIĆA Utah prosuo plus 25 i ispao iz play-offa: Bojan dolazi u Split?!

Imali su 76ersi par puta prednost, ali nije to dugo trajalo. No, u posljednjoj su četvrtini poveli s četiri poena razlike (81-77) i činilo se da bi oni mogli držati utakmicu u rukama do kraja. To se nije dogodilo. Hawksi serijom 7-1 preokreću stvari i ne ispuštaju prednost do kraja utakmice.

Slavilo se pred šokiranim navijačima Philadelphije, a sad znaju Hawksi da ih čeka težak susret finala istočne konferencije protiv nevjerojatnog Giannisa Antetokounmpa i Milwaukee Bucksa. Najbolji je u redovima gostujuće momčadi bio Kevin Heurter koji je ubacio 27 poena uz sedam skokova i tri asistencije dok je Trae Young imao 21 poen,  tri skoka i 10 asistencija.

SUNSI SU SLAVILI Cousins nasilno zakucao Šarića, ali Šiši i ekipa se zadnji smiju!

Prva utakmica finala konferencije na rasporedu je u četvrtak, 24. lipnja, s početkom u dva sata i 30 minuta iza ponoći po našem vremenu.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Zukizuki 21.06.2021.

    76ersi imaju beka kojk ne zna ubaciti loptu u koš osim ispod koša! Stvarno danas svakakvi igraju j NBA i zgrću lovu!

  • Zukizuki 21.06.2021.

    Bucksi i crni Grk to prolaze!

  • Mthesecond 21.06.2021.

    2:0 i sedma na domacem terenu,ni to ne pomaze..Bravo za Atlantu,s petog mjesta izborise finale,malo tko je racunao s njima! Sad nemaju sto za izgubiti,opet su autsajderi,al im treba cudo da izbore veliko finale. Sretno im i tu. Odlican trener i mlada,potentna ekipa,igraci,recept za uspjeh.

Komentiraj...
Vidi sve komentare