To je to što me zanima!

Higuain ipak popustio: Vratio se u Torino, mora u karantenu...

Pipita je viđen u poslijepodnevnim satima na aerodromu, a odmah se uputio na medicinske preglede i testiranje na korona virus, nakon čega je obvezan odraditi dva tjedna karantene...
Vidi originalni članak

Dok se većina nogometaša Juventusa vratila u Torino na početak treninga za nastavak sezone, Gonzalo Higuain je pak odbijao napustiti Argentinu i bolesnu majku koja je i najzaslužnija što je Gonzalo postao nogometaš kakav je danas.

Njegov ostanak u Argentini nisu najbolje prihvatili svi u upravi Juventusa jer će nakon dolaska morati u dvotjednu karantenu pa je pitanje kad će se moći priključiti treninzima i ponovno početi hvatati formu za mogući nastavak Serie A.  No čini se da je argentinski napadač ipak popustio i vratio se u Torino.

Pipita je viđen u poslijepodnevnim satima na aerodromu, a odmah se uputio na medicinske preglede i testiranje na korona virus nakon čega je obvezan odraditi dva tjedna karantene. 

Osim njega, s povratkom je zavlačio i problematični Francuz Adrien Rabiot. Higuainu ugovor završava na ljeto sljedeće godine pa je ovo zadnji vlak da ga 'stara dama' može ponuditi ostalim klubovima i zaraditi nešto. A prema pisanju Tuttosporta, obojica bi se mogla naći na transfer listi, a spominje se i mogućnost da Higuain i Juventus dogovore sporazumni raskid ugovora.

Njegove kolege, koji se već duže vrijeme nalaze u Torinu, su krenule s treninzima, a čelništvo Serie A donijelo je odluku kako će se prvenstvo nastaviti 13. lipnja. No čeka se još odluka talijanske Vlade čija riječ je zadnja.

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare