To je to što me zanima!

HNS demantirao Ruse: Potpuna je neistina da Lovrenu branimo povratak u Zenit niti to možemo

Naravno da je potpuna neistina da HNS ne dopušta Dejanu Lovrenu povratak u Zenit, niti to HNS može učiniti. Dejan će, kao i uvijek do sada, sam donijeti najbolju odluku za svoju karijeru, rekao je Pacak
Vidi originalni članak

Hrvatski nogometni savez oglasio se nakon što su pojedini ruski mediji pisali kako čelnici HNS-a nagovaraju hrvatskog reprezentativca Dejana Lovrena da se ne vrati u Zenit. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sportski direktor kluba rekao je da Lovren nema tu namjeru, ali ruski portal Metaratings.ru navodi kako ga HNS nagovara da se nakon Katara ne vrati u Sankt Peterburg nego zamrzne ugovor sa Zenitom do 30. lipnja što je Fifa omogućila igračima u ruskim klubovima.

- Naravno da je potpuna neistina da HNS ne dopušta Dejanu Lovrenu povratak u Zenit, niti to HNS može učiniti. Dejan će, kao i uvijek do sada, sam donijeti najbolju odluku za svoju karijeru, a HNS će mu pritom, kao i svakom reprezentativcu, biti maksimalna podrška - kazao je Tomislav Pacak, glasnogovornik HNS-a.

Lovren nije odigrao nijednu utakmicu u proljetnom dijelu sezone zbog ozljede, ali je najavljeno kako će u ponedjeljak biti na okupljanju reprezentacije koja 26. i 29. ožujka igra prijateljske utakmice protiv Bugarske i Slovenije na pripremnom turniru u Dohi.

Hrvatskog reprezentativca ugovor sa Zenitom veže do ljeta 2023. godine. Jedan je od najboljih igrača vodeće momčadi ruskog prvenstva i kapetan, a ako bi i sada suspendirao ugovor, morao bi se vratiti na ljeto. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • 03.04.2022.

    ... A i Nikola Moro mi se čini da ima isti problem... HNS bi ima trebao zabraniti da igraju za reprezentaciju...

  • Postojani 16.03.2022.

    Sačuvaj nas Bože ajduukove akademije...izbacuju samo bofl igrače,Vlašića npr....mnogi od njih ne mogu igrati ni za reprezentaciju SD Županije....

  • Superheroj s Podunavlja 15.03.2022.

    Čovjek koji o svemu stalno ima mišljenje a trenutno poprilično šutljiv a uz to nema uopće igara u kontinuitetu, a kvalitetu već odavno nema.

Komentiraj...
Vidi sve komentare