Obavijesti

Sport

Komentari 14

HNS demantirao Ruse: Potpuna je neistina da Lovrenu branimo povratak u Zenit niti to možemo

HNS demantirao Ruse: Potpuna je neistina da Lovrenu branimo povratak u Zenit niti to možemo

Naravno da je potpuna neistina da HNS ne dopušta Dejanu Lovrenu povratak u Zenit, niti to HNS može učiniti. Dejan će, kao i uvijek do sada, sam donijeti najbolju odluku za svoju karijeru, rekao je Pacak

Hrvatski nogometni savez oglasio se nakon što su pojedini ruski mediji pisali kako čelnici HNS-a nagovaraju hrvatskog reprezentativca Dejana Lovrena da se ne vrati u Zenit. 

Pokretanje videa ...

Sportski direktor kluba rekao je da Lovren nema tu namjeru, ali ruski portal Metaratings.ru navodi kako ga HNS nagovara da se nakon Katara ne vrati u Sankt Peterburg nego zamrzne ugovor sa Zenitom do 30. lipnja što je Fifa omogućila igračima u ruskim klubovima.

- Naravno da je potpuna neistina da HNS ne dopušta Dejanu Lovrenu povratak u Zenit, niti to HNS može učiniti. Dejan će, kao i uvijek do sada, sam donijeti najbolju odluku za svoju karijeru, a HNS će mu pritom, kao i svakom reprezentativcu, biti maksimalna podrška - kazao je Tomislav Pacak, glasnogovornik HNS-a.

Hrvatska i Rusija na Poljudu igraju odlučujuću utakmicu za izravni plasman na SP

Lovren nije odigrao nijednu utakmicu u proljetnom dijelu sezone zbog ozljede, ali je najavljeno kako će u ponedjeljak biti na okupljanju reprezentacije koja 26. i 29. ožujka igra prijateljske utakmice protiv Bugarske i Slovenije na pripremnom turniru u Dohi.

Hrvatskog reprezentativca ugovor sa Zenitom veže do ljeta 2023. godine. Jedan je od najboljih igrača vodeće momčadi ruskog prvenstva i kapetan, a ako bi i sada suspendirao ugovor, morao bi se vratiti na ljeto.