To je to što me zanima!

HNS protiv korone: Donira čak milijun kuna za pet bolnica...

Radujemo se trenutku kad će nogomet opet uveseljavati ljude, a do tada, pokažimo odgovornost, budimo kod kuće i poštujmo sve mjere koje propisuju nadležne institucije, rekao je Šuker
Vidi originalni članak

Iako je i nogomet ekonomski iznimno pogođen ovom epidemijom, smatramo da je ovo vrijeme za solidarnost i društvenu odgovornost te smo se zato odlučili za ovu donaciju - rekao je Davor Šuker nakon odluke HNS-a da donira milijun kuna hrvatskim bolnicama.

Klubovi režu budžete budući da nemaju prihoda dok je nogomet 'zamrznut' zbog korone, no to ne sprječava Hrvatski nogometni savez da primijeti one koji su u nevolji. Tako će krovna organizacija hrvatskog nogometa donirati milijun kuna za bolnice u pet hrvatskih gradova. 

PREMINUO JOŠ JEDAN OBOLJELI U 24 sata u RH 48 oboljelo od korone, ukupno 1011 bolesnih

Novac je namijenjen borbi protiv korona virusa, nabavi medicinske opreme i potrepština,  a prijedlog je dao predsjednik Saveza Davor Šuker. Nakon što ga je Izvršni odbor prihvatio, odlučno je i koje će bolnice dobiti novce. 

ZBOG KORONE: Premijer: 'Odgađamo nabavu borbenih aviona do daljnjega'

Po 200.000 kuna za borbu protiv epidemije novog koronavirusa SARS-CoV-2 bit će uplaćeno Klinici za infektivne bolesti "Dr. Fran Mihaljević" u Zagrebu, kliničkim bolničkim centrima u Splitu, Osijeku i Rijeci te Općoj bolnici Pula.

- Vjerujemo da ćemo ovakvom donacijom bolnicama direktno pomoći našim sjajnim zdravstvenim djelatnicima i svim pacijentima, što je u ovom trenutku najvažnije. Radujemo se trenutku kad će nogomet opet uveseljavati ljude, a do tada, pokažimo odgovornost, budimo kod kuće i poštujmo sve mjere koje propisuju nadležne institucije - poručio je predsjednik HNS-a Davor Šuker.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • John Doe Jr. 03.04.2020.

    e šukeru hrvatino taj tvoj hns donirao milijun kuna a đoković srbin donirao milijun eura

  • usvakomkukoljuimazita 02.04.2020.

    Malo !!

  • 02.04.2020.

    Klan slazem se,potpuno .Inace je HEP jedan od vecih donatora svima osim potrebitima,no interesantno tamo krize nema.Struja ne pojeftinjuje ,a direktori kojih ima stravican broj koriste sve sto mogu.Sluzbenih vozila broja im se nezna se ne bi posramio ni jači renta- car.

Komentiraj...
Vidi sve komentare