To je to što me zanima!

HNS: Prijavit ćemo one koji su pustili snimke iz VAR sobe!

Hajduk je zatražio žurno očitovanje predsjednika HNS-a Marijana Kustića i predsjednika sudačke komisije Brune Marića, a sada se oglasio i Hrvatski nogometni savez
Vidi originalni članak

Hajduk je organizirao izvanredne vijesti zbog sudačkih odluka na utakmici između Hajduka i Varaždina prošlu subotu. Splićani su na vijestima pustili snimke iz VAR sobe na kojima se čuje komunikacija između sudaca za vrijeme pregleda situacija u VAR sobi. Objavljene su snimke spornih trenutaka i komunikacija glavnog suca Frana Jovića  s VAR sobom, gdje je sjedio sudac Ante Čuljak.

HAJDUK PROZIVA SUCE U izvanrednim vijestima Hajduk objavio sve snimke iz VAR sobe: 'Neka se očituju Kustić i Marić'

Nakon što su snimke procurile u javnost, Hajduk je zatražio žurno očitovanje predsjednika HNS-a Marijana Kustića i predsjednika sudačke komisije Brune Marića u kojima navode kako VAR soba nije mogla utvrditi da je Uremović doista bio u zaleđu, kao i pojašnjenje što se dogodilo u akciji koja je prethodila golu Varaždina.

TKO JE PUSTIO U JAVNOST? Croatel o curenju VAR snimki za 24sata: 'Ovo je nedopustivo! Nikom nismo slali te materijale'

Sada se oko cijele situacije oglasio i HNS. Priopćenje HNS-a objavljujemo u cijelosti:

"Poštovani predstavnici medija,

Hrvatski nogometni savez upoznat je s objavom audio snimki komunikacije između VAR sobe i glavnog suca na utakmici Varaždin - Hajduk te je odmah zatražio očitovanje Komisije nogometnih sudaca kao neovisnog tijela HNS-a.

Savez će također podnijeti prijavu nadležnim državnim tijelima od kojih očekujemo da istraže te utvrde tko je, kako i zbog čega navedene snimke neovlašteno skinuo, zlonamjerno obradio i dostavio medijima.

Nakon dobivenog očitovanja te povratne informacije od nadležnih tijela, Savez će o zaključcima obavijestiti zainteresiranu javnost.

Također, pozivamo vas na konferenciju za medije na kojoj će ispred Komisije nogometnih sudaca HNS-a govoriti predsjednik Komisije Bruno Marić. Konferencija za medije bit će održana u srijedu 28. veljače u 11:00 sati u dvorani Mimoza hotela DoubleTree by Hilton u Zagrebu (Ulica grada Vukovara 269a, 2. kat)"

Idi na 24sata

Komentari 168

  • Tmularemija 28.02.2024.

    Ovaj prevarant da ima imalo morala dal bi ostavku vec odavno!! Izbornici nogometne repke kad izostanu sa velikog natjecanja isti tren dobiju pedalu, a ovaj smrad kao instruktor sudaca i predjednik komisije samo obecava nastupil bu nasi suci na EP, SP dobri su, a ustvaru po kvaliteti ne dobijaju za suditi ni kvalifikacije!!! Tko je odgovoran, instruktor im ili oni???

  • sasa_23 28.02.2024.

    Nije osoba nego Hajduk dostavio medijima.Istražujte tko je njima dostavio i koliko su to platili i kaznite ih

  • Antimor 27.02.2024.

    Hajduk se žali Mariću koji mu je uzeo dva kupa!

Komentiraj...
Vidi sve komentare