To je to što me zanima!

HNS promijenio termin susreta Slaven Belupa i Hajduka u Kupu

Šibenik i Dinamo igrat će prvu polufinalnu utakmicu Kupa 5. travnja, a tri dana poslije Uskrsa u Koprivnici će se sastati Slaven Belupo i Hajduk. Jedni i drugi igrat će ranije međusobno u HNL-u
Vidi originalni članak

Nakon što su u ponedjeljak u sjedištu HNS-a u Zagrebu izvučeni parovi polufinala SuperSport Hrvatskoga nogometnog kupa, u HNS-u su odlučili promijeniti termin jedne od utakmica, vjerojatno kako bi izbjegli mogućnost susretanja navijačkih skupina dva najveća hrvatska kluba na gostovanjima.

POGLEDAJTE VIDEO: 112. rođendan Hajduka

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Između parova Šibenik - Dinamo i Slaven Belupo - Hajduk, u dogovoru s klubovima, odlučeno je da će se ogled u Koprivnici prebaciti tjedan dana unaprijed, na 12. travnja, dok će utakmica na Šubićevcu biti u prvotno predviđenom terminu 5. travnja. Zasad bi obje utakmice trebale početi u 17.30 uz prijenos na MAXSportu 1.

Pobjednici će se plasirati u finale na stadionu Rijeke na Rujevici 24. svibnja. Budu li to Dinamo i Hajduk, policija će nesumnjivo imati pune ruke posla. No imaju tu štošta reći i Šibenik i Slaven Belupo koji traže drugi, odnosno treći plasman u finale. Dinamo je 16 puta osvajao Rabuzinovo sunce, Hajduk sedam puta.

Bijeli će povezati gostovanja

Hajduk će tako, umjesto između gostovanja na Šubićevcu i domaće utakmice protiv Istre, na put u Podravinu nakon okršaja protiv Puljana i prije Jadranskog derbija s Rijekom na Rujevici. "Farmaceuti" neće morati putovati u pripremi za utakmicu jer četiri dana prije dočekuju Varaždin, a tri dana poslije idu na noge Dinamu na Maksimir.

Hajduk će moći testirati snagu Slaven Belupa i prije Kupa jer ih je ždrijeb HNL-a spojio u 26. kolu na Poljudu (18. ožujka od 18.10). Slična je priča sa Šibenikom i Dinamom, ali "modri" će na noge narančastima već ovaj vikend, i to na Šubićevcu (subota, 18.10.)

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Pešekan1 07.03.2023.

    Belupo bu nalupao hajduka.

  • gagasniper1 07.03.2023.

    bit će da je odgoda dok se hajduk povrati od šokova

  • kajzanavek 07.03.2023.

    Gle čuda i opet naslovna slika, Livaja?? Ko bi se tim nadal?

Komentiraj...
Vidi sve komentare