To je to što me zanima!

Hrga dobio zanosnu kolegicu u timu: Stigla je Paige VanZant!

Nakon što je izgubila u debiju u boksu bez rukavica, Paige VanZant je došla u Mundo Boxing gdje je glavni trener Pedro Diaz pod kime trenira i naš Filip Hrgović pa je tako postala timska kolegica 'El Animala'
Vidi originalni članak

Rekla je da ne misli samo 'nastupati' u boksu bez rukavica, već da misli svima stvoriti probleme. A nakon poraza u debiju od Britain Hart, Paige VanZant pridružila se Mundo Boxingu čime je uz našeg Filipa Hrgovića postala najveće ime u dvorani. Tamo će zasigurno napredovati u boksačkom segmentu jer će uz nju biti i trener našeg 'El Animala', Pedro Diaz.

Podsjetimo, nakon poraza od Amande Ribas u srpnju prošle godine je atraktivna Amerikanka otišla iz UFC-a, ali je odlučila ostati u borilačkom sportu i pridružila se Bare Knuckle Fighting Championship organizaciji, odnosno nastavila je karijeru u boksu bez rukavica, a mnogi su istaknuli da će njezino lijepo lice nepotrebno stradati.

PAIGE VANZANT Borkinja opet provocira: Izvijala se u bazenu i zatresla guzom...

Kako se to ne bi dogodilo, pomoći će joj spomenuti Diaz kad završi s kampom našeg Hrge koji se priprema za meč s Michaelom Hunterom za koji još uvijek nije dogovoren datum ni lokacija. No, Filip trenira u Miamiju i samo čeka informacije u nastupu koji bi mogao uvelike usmjeriti njegovu karijeru. 

POGLEDAJTE VIDEO Hrga je predstavio novog člana tima: Stigao čokoladni labrador

S 2.8 milijuna pratitelja Paige je daleko najpopularnija borkinja u dvorani, dok najveće ime poput Filipa Hrgovića ima 70 tisuća pratitelja. A nova kolegica mogla bi pomoći i u njegovoj promociji.

 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • GGs2 16.04.2021.

    Kad joj El Analni pokaze sve cari boksa vratit ce se Paige na onlyfans

  • Chess 16.04.2021.

    Na žalost i ovaj portal je počeo uzdizati nemoralne osobe kao što rade susjedi iz Srbije a sport ni na mapi .. Hrga ima svoj plan i program ima ambicije postati neko i nešto u boksačkom svijetu a ovaj "fišek"od "sportašice"  naslovne stranice Playboja ..

  • sasa66 16.04.2021.

    Kako ce se tek sada pravit “pametan” a to nije ni malo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare