To je to što me zanima!

Hrga uz legendu: Uoči meča života družio se s Holyfieldom

Lijepo druženje i razgovor s velikim Evanderom Holyfieldom, bila mi je čast i zadovoljstvo - napisao je Hrgović, koji se uoči meča s Kinezom družio s jednim od najvećih boksača svih vremena
Vidi originalni članak

Još jedan dan ostao je do najveće borbe u karijeri Filipa Hrgovića (30). Na suprotnoj strani ringa bit će mu kineski bombarder Zhilei Zhang (39), a pobjednik meča u Džedi za nagradu bi trebao izazvati pobjednika revanša između Oleksandra Usika i Anthonyja Joshue, koji će se boriti u subotu na istoj večeri u glavnoj borbi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hrgović je već nekoliko dana u Saudijskoj Arabiji gdje odrađuje završne pripreme, a tijekom istih podružio se s legendom, s Evanderom Holyfieldom (59).

TRI DANA DO SPEKTAKLA Bez TV prijenosa Hrgovićeva meča karijere? 'Kinez je opasan nekoliko rundi, a ja svih 12!' SLIJEDI ZHANG Hrgović emotivno najavio meč: Pobijedit ću za preminulog oca

Hrga i njegov tim za uspomenu su se fotografirali s jednim od najvećih boksača svih vremena.

- Lijepo druženje i razgovor s velikim Evanderom Holyfieldom, bila mi je čast i zadovoljstvo - napisao je Hrgović.

Nažalost, čini se da su fotografije i jedini način na koji ćemo u Hrvatskoj moći pratiti Hrgovićev meč. Dosad su Hrgine borbe bile na RTL-u, ali za ovu priredbu zakomplicirala se priča s TV pravima i još je neizvjesno hoće li ih imati itko u Hrvatskoj. Vjerojatnije je da neće.

- Gotovo dvije godine sam čekao na ovakav meč. Prošli smo kroz cijelu listu i puno se boraca nije htjelo boriti sa mnom. Drago mi je da smo pronašli jednog koji želi, mislim da ćemo pružiti sjajan meč. Veliki smo tipovi i snažni udarači. Mislim da je on jako opasan, ali je opasan samo nekoliko rundi. Ja sam opasan svih 12 rundi, tu leži razlika - rekao je Hrgović uoči meča.

VELIKA PRILIKA Hrga svjestan opasnosti Kineza: Bit ću oprezan, mogu ga završiti

Njegovi promotori, braća Sauerland, napisali su mu na Instagramu: "Vrijeme je za taj iskorak", a uz Filipa su u Džedu doputovali njegov kum i supruga te desetak navijača. Ulaznice za priredbu su od 85 do 4550 eura.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • japanokinezjapano 19.08.2022.

    Samo ti Hrga poravni Kineza i nema veze za mojih 1000 kuna na njega.

  • čvorko 19.08.2022.

    čekaj... jesi favorit ili nisi na kraju :)

  • 19.08.2022.

    dobro ali bar napišite na kojem kanalu u svijetu se može gledati da mi koji imamo iptv ipak pogledamo možda...

Komentiraj...
Vidi sve komentare