To je to što me zanima!

Hrgović angažirao boksačkog menadžera godine i odvjetnika koji zastupa Canela Alvareza

Hrgović ima velikih poteškoća s pronalaskom protivnika, stoga je odlučio pojačati svoj tim ljudima koji bi mu trebali u poslovnom dijelu uoči napada na IBF-ovu titulu
Vidi originalni članak

Pobjeda protiv Zhanga Zhileija trebala je Filipu Hrgoviću otvoriti vrata prema svjetskoj tituli, no više od sedam mjeseci kasnije najbolji hrvatski teškaš nema ugovorene borbe, dok će se Kinez 15. travnja s Joeom Joyceom boriti za privremeni WBO pojas.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hrgović ima velikih poteškoća s pronalaskom protivnika, stoga je odlučio pojačati svoj tim ljudima koji bi mu trebali u poslovnom dijelu uoči napada na IBF-ovu titulu. Dogovorio je suradnju s odvjetnikom Gregom Smithom koji inače zastupa i jednog od najpoznatijih boksača svijeta, Canela Alvareza. Također je angažirao i menadžera Keitha Connellyja.

- Filip je dobar borac i sjajan tip. Nakon bogate amaterske karijere popeo se na vrh svoje kategorije u samo nekoliko borbi, ali još nije bio dio značajne borbe po kojoj će ga javnost zapamtiti. Ponosan sam što mi Filip vjeruje da ću mu pomoći da dođe na sljedeću razinu - rekao je Smith za Fight Freaks Unite.

- Uzbuđen sam što sam postao dio Teama Hrgović i veselim se što ću dodati vrijednost njegovoj karijeri i voditi ga prema teškaškom naslovu u bliskoj budućnosti - kazao je Connelly koji je 2019. proglašen najboljim boksačkim menadžerom godine.

 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Sport10 12.04.2023.

    Sretno

  • uwaga 08.04.2023.

    Kvrga primi se lopate ili gletera

  • 06.04.2023.

    on bas zeli batina

Komentiraj...
Vidi sve komentare