To je to što me zanima!

Hrgović opet 'izvisio': Parker je dogovorio borbu protiv Kineza

Filip Hrgović prihvatio je izazov Josepha Parkera i prihvatio borbu, koja se trebala održati 8. ožujka u Saudijskoj Arabiji. Parker će se boriti na spomenutoj priredbi, ali protiv Hrgovićevog bivšeg protivnika...
Vidi originalni članak

Filip Hrgović (31, 17-0) neće se boriti protiv Josepha Parker (32, 34-3), koji je nedavno prozvao hrvatskog boksača i tražio borbu s njime.

- Čuo sam da se Joseph Parker želi boriti sa mnom na priredbi koju predvode Joshua i Ngannou. Sretan sam što to čujem, spreman sam! Prihvaćam tvoju ponudu, Joe, idemo - rekao je tada Hrgović.

PA KAKO TO? IBF iznenadio novom ljestvicom teškaša: Ispod Hrgovića nitko!?

Uistinu, Parker će se boriti 8. ožujka u Saudijskoj Arabiji na priredbi čije su glavne zvijezde Anthony Joshua i Francis Ngannou. Međutim, protivnik Novozelanđaninu, koji je nedavno dominirao protiv Deontayja Wildera, bit će Zhilei Zhang (40, 26-1-1), a ne Hrgović! 

Parker protiv bivšeg Hrgovićevog protivnika

Hrgović se borio protiv Zhanga u kolovozu 2022. i slavio jednoglasnom odlukom sudaca. Hrga je u toj borbi zadao više udaraca od Kineza, koji smatra kako je nepravedno uskraćen pobjede.

Ipak, upravo je Zhang taj koji je osigurao veliku borbu protiv Parkera, kojeg će mnogi pratiti sa zanimanjem nakon dominantne izvedbe protiv Wildera.

SAVAGE SE JAVIO Babić: Hrgović se ponaša kao Bog koji hoda zemljom, ali mislim da će pobijediti Joshuu

A Filip Hrgović opet će čekati novog protivnika. U svakom slučaju, ima status obaveznog izazivača za IBF-ov pojas i Hrvat se ne mora žuriti s dogovaranjem nove borbe.

Idi na 24sata

Komentari 97

  • anatoom 16.01.2024.

    Jedini koji se u čitavom boksu bori za Hrgovića, jedini, je Kinez Žile ! I to se doslovno bori za njega ! Svakom njegovom velikom pobjedom ugled i cijena Hrgovića raste... Naprijed Žile !

  • 16.01.2024.

    Otprilike kao da dinamo pobjedi slaven belupo , rudeš , istru , dragovoljca zelinu i sad oće s realom za prvaka svijeta . Nije on čak ni kriv jer su mu tako rekli . A nije baš bistar u glavi

  • FokuMe 16.01.2024.

    Hahahaha pa ne mogu vjerovat znaci bira tipa koji je Hrga pobjedio. Kako ga je preskocio…

Komentiraj...
Vidi sve komentare