To je to što me zanima!

Hrgović nokautirao Australca u zadnjoj rundi i obranio status IBF izazivača! Sad slijedi Usik?

Najbolji hrvatski boksač Filip Hrgović zadržao je stopostotni učinak u profesionalnoj karijeri nokautiravši Australca Demseyja McKeana u 12. rundi
Vidi originalni članak

Hrvatski teškaš Filip Hrgović u svom je 16. nastupu u profesionalnoj boksačkoj karijeri ostvario je i 16. pobjedu, on je u Londonu tehničkim nokautom u 12. rundi svladao Australca Demseyja McKeana.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hrgović je dominirao prvom polovicom borbe da bi se u drugoj polovici orijentirao na čuvanje stečene prednosti. U nekoliko je navrata 31-godišnji Zagrepčanin ima svog godinu dana starijeg suparnika na konopcima, ali McKean se uspijevao održati na nogama hvatanjem u klinč.

No, početkom posljednje, 12. runde Hrgović je vezao nekoliko snažnih udaraca, a nakon razornog desnog krošea sudac u ringu je odlučio prekinuti dvoboj.

NAPETOST UOČI BORBE VIDEO Hrgović i Australac nisu se rukovali na vaganju. 'Hrga' pogledom zaledio McKeana PRIREDBA KREĆE U 20 SATI Gdje gledati borbu Hrgovića i McKeana? Sprema se spektakl!

Od 16 pobjeda u dosadašnjoj karijeri Hrgović je 13 ostvario nokautom, a ova pobjeda bi mu trebala osigurati dvoboj za naslov svjetskog prvaka po verziji IBF protiv pobjednika dvoboja između aktualnog prvaka Ukrajinca Oleksandra Usika i Britanca Daniela Duboisa koji će se održati 26. kolovoza.

Idi na 24sata

Komentari 205

  • Kralj Dmitar Tomislav 13.08.2023.

    Kvrga samo hvata starce i robijase za boks mali napuhani jazavec

  • JJ88 13.08.2023.

    Bravo za pobjedu...pametan boks 🥊 Ali ne razumijem to pumpanje za prvaka nije on jos ta razina

  • Veritas1991 12.08.2023.

    Pa mrzitelji di je problem zapravo? Imate li toliko hrabrosti da bar kažete di je problem? Koji ke razlog vaše mržnje? Hrga je hrvat i došao je u vrh svijetskog profesionalnog boksa! Čovjek je obvezni izazivač za svijetskog prvaka i dobit će priliku nolsati za svijetskog prvaka… ima pi šamse ili ne? To ćemo viditi. Ali činjenica je da Hrvatska ima profesionalnog boksača kakvog nema ni Njemačka, ni Austrija, ni Belgija, ni Rusija, ni Italija, ni …… zar to nije dovoljo za ponos? Čemu pljuvanje? Budite iskreni Ko ste već tako hrabri i recite da vam zapravo smeta Thompson, da vam smeta njogov jlazak u ring,… njegovo naglašavanje hrvatstva… njegovo podrijeklo….. to vam smeta, zar ne? Jadni ste!

Komentiraj...
Vidi sve komentare