Obavijesti

Sport

Komentari 205

Hrgović nokautirao Australca u zadnjoj rundi i obranio status IBF izazivača! Sad slijedi Usik?

Hrgović nokautirao Australca u zadnjoj rundi i obranio status IBF izazivača! Sad slijedi Usik?
9

Najbolji hrvatski boksač Filip Hrgović zadržao je stopostotni učinak u profesionalnoj karijeri nokautiravši Australca Demseyja McKeana u 12. rundi

Hrvatski teškaš Filip Hrgović u svom je 16. nastupu u profesionalnoj boksačkoj karijeri ostvario je i 16. pobjedu, on je u Londonu tehničkim nokautom u 12. rundi svladao Australca Demseyja McKeana.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Bravo, Filipe! Hrga nokautirao Australca u zadnjoj rundi meča 00:45

Hrgović je dominirao prvom polovicom borbe da bi se u drugoj polovici orijentirao na čuvanje stečene prednosti. U nekoliko je navrata 31-godišnji Zagrepčanin ima svog godinu dana starijeg suparnika na konopcima, ali McKean se uspijevao održati na nogama hvatanjem u klinč.

Filip Hrgovic v Demsey McKean

No, početkom posljednje, 12. runde Hrgović je vezao nekoliko snažnih udaraca, a nakon razornog desnog krošea sudac u ringu je odlučio prekinuti dvoboj.

VIDEO Hrgović i Australac nisu se rukovali na vaganju. 'Hrga' pogledom zaledio McKeana
VIDEO Hrgović i Australac nisu se rukovali na vaganju. 'Hrga' pogledom zaledio McKeana
Gdje gledati borbu Hrgovića i McKeana? Sprema se spektakl!
Gdje gledati borbu Hrgovića i McKeana? Sprema se spektakl!

Od 16 pobjeda u dosadašnjoj karijeri Hrgović je 13 ostvario nokautom, a ova pobjeda bi mu trebala osigurati dvoboj za naslov svjetskog prvaka po verziji IBF protiv pobjednika dvoboja između aktualnog prvaka Ukrajinca Oleksandra Usika i Britanca Daniela Duboisa koji će se održati 26. kolovoza.

Filip Hrgovic v Demsey McKean
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
, London, O2 Arena
Sortiranje događaja
DVANAESTA RUNDA

Kraaaaaaaajjjj. Uspio je Hrgović! Trebalo mu je 12 rundi, ali došao je do toliko željenog nokauta, iako bi pobijedio i da je meč otišao na sudačku odluku. Sjajno se pripremio Hrga za meč i pokazao to u londonskoj O2 Areni.

24sata
JEDANAESTA RUNDA

Još jedna dobra runda Hrgovića. Ulazimo u 12., posljednju...

DESETA RUNDA

Deset tvrdih rundi je iza nas. Ova zadnja i nije bilo pretjerano aktivna. Hrga vodi na bodove i ako nema snage za dovršiti posao, možda je najbolje da pokuša sačuvati prednost sa što manje rizika.

DEVETA RUNDA

Sjajan kroše Hrgovića na startu runde. Dobio je McKean i upozorenje zbog učestalih neaktivnih ulaska u klinč. U jednom takvom mu je na kraju Hrgović i zadao nekoliko udaraca, uzdrman je Australac.

OSMA RUNDA

Ponovno je Australac agresivan, ali ne i pretjerano uspješan. Hrga se odlično brani i pogađa nekoliko dobrih kontri. Ipak, prošla je jedna Australčeva serija na kraju runde.

24sata
Komentari 205