To je to što me zanima!

Hrgoviću nekoliko dana prije borbe otkazao protivnik! Bori se s Grkom koji ima jedan poraz

U "pet do 12" Pala je otkazao nastup, pa je iskusni Grk pristao biti zamjena. Radi se o 39-godišnjaku koji ima jedan poraz u karijeri, ali u malenom uzorku od deset borbi, uz osam pobjeda i remi
Vidi originalni članak

Nekoliko dana prije borbe 26. rujna u Danskoj Filip Hrgović (28) počeo se spremati za novog protivnika! Umjesto Čeha Ondreja Pale Hrgović će se boriti protiv Grka Alexandrea Kartozije, potvrdio je Hrgin Team Sauerland.

POGLEDAJTE VIDEO: Filip Hrgović na treningu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U "pet do 12" Pala je otkazao nastup, pa je iskusni Grk pristao biti zamjena. Radi se o 39-godišnjaku koji ima jedan poraz u karijeri, ali u malenom uzorku od deset borbi, uz osam pobjeda i remi. 

NA ISKUSNOG ČEHA Hrga otkrio da se bori u Danskoj pa poručio Hearnu: Kakav Top 5, pričaš gluposti. Ja sam broj 1!

S boksačem kakav je Hrgović još se nije borio, a u ringu je zadnji put bio na početku godine, u Tijuani je nokautom pobijedio Manuela Durana. Kažemo, daleko je od Hrgovićevog kalibra, ali opreza nikad dovoljno.

- Mislim da sam bolji borac, ali moram biti oprezan. Nisam se borio deset mjeseci niti sam ikad bio u Danskoj i uzbuđen sam - rekao je El Animal uoči borbe u subotu u Struer Energi Parku.

FILIP HRGOVIĆ ZA 24SATA 'Ako budem imao sina, dat ću ga u boks, a zanima me i MMA'

Nakon Danske Hrgovića čeka odlazak u Ameriku te možda čak i dvije borbe do kraja godine...

POGLEDAJTE INTERVJU S HRGOVIĆEM:

- U Americi sam se trebao boriti protiv Rydella Bookera i ako prođe sve dobro, čeka me jak tempo. Tko zna, možda do kraja godine još jednom se budem borio nakon Bookera. Treniram jako, nemam ozljeda i sve ide prema planu. Trebaju mi mečevi. Nisam pobornik toga da se unaprijed dogovaraju dva meča, ali pristao sam na to zbog cijele ove situacije s koronom, baš se dugo nisam borio.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • schmeling 22.09.2020.

    Svi su oni manje više imali za protivnike ove ljevake, ima desetak jače kvalitetnijih boksača u teškoj ali doći će i to. Možda Hrga nije dijamant ali pričekajmo. Ko je od nas čuo za Ruiza, mislim od nas koji nismo u boksu, imao je 29 mečeva i sve pobjedio dok nije dobio meč za titulu pa naletio na Parkera i izgubio, dalje znamo, nalupao je Joshuu, poslije mu ukrali meč. Prema tome još bar 10 mečeva pa da boksa sa nekim ko zna i može boksati.

  • samo peri 21.09.2020.

    Šta pljujete pa nije on kriv..Boksa s onim koga mu menadžer predloži...

  • FokuMe 21.09.2020.

    Da si bira ne bi moga gore izabrat

Komentiraj...
Vidi sve komentare