To je to što me zanima!

Hrvat iz Ferencvarosa: Dinama se ne bojimo, idemo po revanš!

Bit će sjajno zaigrati protiv mojih bivših suigrača. To će mi samo dati još veću motivaciju. U Mađarskoj sam već neko vrijeme i mogu samo reći da je Budimpešta predivna, a klub fenomenalno posložen, rekao je Baturina
Vidi originalni članak

Mladi hrvatski napadač Roko Baturina (20) vjerojatno nije ni sanjao, da će svega nekoliko tjedana nakon odlaska iz Dinama, zaigrati protiv 'modrih'. Da se malo našalimo, nije stigao ni kofere raspakirati.

Roko je u ljetnom prijelaznom roku za milijun eura preselio u Ferencvaros, a upravo je njegov novi klub Dinamo izvukao u trećem pretkolu Lige prvaka.

- Bit će sjajno zaigrati protiv mojih bivših suigrača u Ligi prvaka. To će mi samo dati još veću motivaciju. U Mađarskoj sam već neko vrijeme i mogu samo reći da je Budimpešta predivna, a klub fenomenalno posložen - javio nam se sin proslavljenom napadača Mate Baturine.

SUPARNICI HR-KLUBOVA Ferencvaros raste, Basel više nije 'onaj stari', a Makedonci su izbacili Rijeku i Zlatka Dalića... REAKCIJE DINAMOVACA 'Ferencvaros smo htjeli izbjeći, ali svi vjerujemo u prolaz dalje'

A kakve su vam šanse protiv 'modrih'?

- Gledajte, ne želim govoriti u postocima, ali mi smo tvrd orah za svakog. Dinamo je dobar klub, ali dobri smo i mi. To što je Dinamo pobijedio prošle godine Ferencvaros u gostima, neće utjecati na ovu utakmicu. Nema govora o strahu od Dinama, jedva čekamo revanš!

Naravno, Baturina će ovih dana postati vruća roba u mađarskim medijima, ali i u klubu. Trener Rebrov vjerojatno će od Baturine pokušati saznati koje su slabije strane Dinama. 

Baturina još nije debitirao za budimpeštanski klub, bio je dvaput na klupi pa bi mogao debitirati baš protiv Dinama. Tko zna, možda bude i kakvih pošalica između Baturine i njegovih bivših suigrača iz Dinama uoči susreta.

- Nisam se još stigao čuti s njima - kazao je za kraj Roko.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • dobar dan 333 01.09.2020.

    Decko pa nisi jos ni debitirao a ti nekog cekas... Ali zao mi ovog decka...izmislio je nogomet za Kulenovica

  • 01.09.2020.

    A i ovaj Baturina kao da igra 5 sezona za Ferenc a ne 20 dana...

  • krkonosebeskidi 31.08.2020.

    Bravo

Komentiraj...
Vidi sve komentare