Obavijesti

Sport

Komentari 17

'Ferencvaros smo htjeli izbjeći, ali svi vjerujemo u prolaz dalje'

'Ferencvaros smo htjeli izbjeći, ali svi vjerujemo u prolaz dalje'
3

Mogli smo puno bolje proći, ali nema smisla žaliti. Ferencvaros je ozbiljna momčad, igraju kod kuće, a mi pamtimo lanjsku utakmicu u Budimpešti, kaže Livaković, iako su u Dinamu svjesni da će i tih 0-4 od lani Mađarima biti dodatni motiv

VIDEO

Zagrepčani su saznali novog suparnika na europskoj sceni, to će im drugu godinu u nizu biti Ferencvaros. Dinamo je prošle sezone, također u 3. pretkolu Lige prvaka, bio bolji od Ferencvarosa (1-1 u Zagrebu, 4-0 u Budimpešti), a u Maksimiru vjeruju kako će se to ponoviti i ove godine. Zoran Mamić iz tih dvoboja na raspolaganju nema više tek Olma, Moru i Šituma, dok su ozlijeđeni Perić i Lešković.

Pokretanje videa...

Dinamo slavi nakon Cluja 01:05

- Dobar protivnik, poznajemo se od lani. Idemo se što bolje pripremiti i otići u Budimpeštu po play-off Lige prvaka. Neće biti lako ali vjerujem u snagu Dinama. Idemo dalje - misli Bruno Petković.

Dinamo ide kod Ferencvarosa!
Dinamo ide kod Ferencvarosa!

Amer Gojak prošle je godine zabio Ferencvarosu u Budimpešti...

- Vijest da smo izvukli Ferencvaros me zatekla u Sarajevu na okupljanju reprezentacije. Nije lagan protivnik, ali u ovoj fazi natjecanja nema lakih... Igra se u Budimpešti sto ide u prilog domaćinu, ali igralo se i lani pa znamo kako je završilo. Treba biti ozbiljan, dobro se pripremiti i vjerovati u sebe.

Dominik Livaković posljednjih je mjeseci daleko najjača karika Dinama.

- Mogli smo puno bolje proći na ždrijebu, ali nema smisla sada žaliti. Ferencvaros je ozbiljna momčad, igraju kod kuće i svakako će biti teško. No, i lani je bilo tako pa smo prošli dalje, pogotovo pamtimo tu utakmicu u Budimpešti. Vjerujem u prolaz Dinama i optimist sam - poručio je Livaković.

Dinamovi igrači skupili novac za liječenje svoga bivšeg golmana
Dinamovi igrači skupili novac za liječenje svoga bivšeg golmana

Na desnom boku i protiv Mađara će zaigrati Petar Stojanović.

- Ferencvaros je jedan od klubova koje smo htjeli izbjeći. Dižu se svake godine i svakako će imati motiv više zbog lanjskog rezultata. No, svjesni smo svoje snage. Uz oprez, dobru pripremu i samopouzdanje mislim da ćemo ostvariti sve preduvjete za prolaz u playoff, gdje nam je i mjesto - rekao je Stojanović, dok je i Lovro Majer veliki optimist:

- Treba biti ponizan, dati maksimalan respekt protivniku, pripremiti se i proći dalje. Ferencvaros je ozbiljan klub koji se diže iz godine u godinu, ali mi smo Dinamo. Čvrsto vjerujem u prolaz uz manje stresa nego protiv Cluja.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto
ZBOG JEDNOG PRAVILA

Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto

Emiliano Martinez opet je oduševio. Obranio je dva jedanaesterca, baš kao u finalu SP-a i odveo Aston Villu u polufinale Konferencijske lige. No, da nema jednog pravila, možda ga ni ne bi bilo na golu