To je to što me zanima!

Hrvat je hit u drugoj njemačkoj ligi, u MLS-u zabio Petar Musa

U 22 utakmice ove sezone Igor Matanović ima 10 golova i pet asistencija. Na posudbi je iz prvoligaša Eintrachta, a ugovor s klubom iz Frankfurta ima do ljeta 2026.
Vidi originalni članak

Karlsruher je u 24. kolu druge njemačke lige pobijedio Greuther Fürth 4-0. Hrvatski napadač Igor Matanović (20) zabio je prva dva gola na utakmici.

U 22 utakmice ove sezone ima 10 golova i pet asistencija. Na posudbi je iz prvoligaša Eintrachta, a ugovor s klubom iz Frankfurta ima do ljeta 2026. 

Matanović je rođen u Hamburgu. Igrao je za hrvatsku U-14 reprezentaciju pa prešao pod njemački stijeg. Dres "elfa" nosio je do U-19 reprezentacije, a onda su ga Stipe Pletikos i ljudi iz HNS-a vratili u "kockasti" dres.

Za U-21 reprezentaciju debitirao je pod Igorom Bišćanom. Odigrao je dvije utakmice i zabio gol. Nije išao na Euro ljetos.

Dallas je u 2. kolu MLS-a kod kuće izgubio od Montreala 2-1. Reprezentativni napadač Petar Musa debitirao je za Dallas i u prvoj minuti sudačke nadoknade prvog poluvremena pogodio za 1-1.

Odigrao je cijelu utakmicu. Došao je ove zime iz Benfice za devet milijuna eura.

KLASA JE KLASA VIDEO Remek-djelo Petra Muse: Pogledajte majstoriju petom! NAPUŠTA BENFICU Musa u MLS-u! Njegov je novi klub srušio rekord da ga dovede

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 03.03.2024.

    A gdje li je Hooliwood zvezda granda iz Hajduka Biuk? Zna li se kad će u reprezentaciju? Isto kad i Brekalo sa svojim bodigardom Barom

Komentiraj...
Vidi sve komentare