To je to što me zanima!

Hrvati, morate s Nijemcima: EHF odbio da odemo dan ranije

Put, smještaj u hotel pa medijske obaveze... Četvrtak će proći bez gotovo ikakve koncentracije na ono zbog čega će i doći. Kao da su igrači uopće bitni. A sve se moglo riješiti uz malo dobre volje
Vidi originalni članak

Iako još nismo gotovi s drugim krugom u Beču i tek moramo odraditi utakmicu sa Španjolcima za kraj austrijskog dijela Eura, u hrvatskom se stožeru još od subote naveliko gleda prema Stockholmu i kako te kada doći do njega.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Budući da je polufinale u petak, a reprezentacije prema inicijalnom rasporedu, koji nije sveto pismo, u švedsku prijestolnicu stižu dan prije, u četvrtak, kada će biti razvučene na sto strana, iz HRS-a su, uz Španjolce, uputili zahtjev prema EHF-u da reprezentacija već u srijedu nakon utakmice poleti za Švedsku. Međutim, to je odbijeno.

ŽIVOTNA PRIČA KAPETANA Duvnjaku je djed obećao 50 kn za baš svaku ukradenu loptu...

Iz uvijek sebi najvažnijih razloga EHF nije pristao na takav prijedlog, već je samo potvrdio da ćemo se morati strpjeti do četvrtka i krenuti na put zajedno s Nijemcima koji su iz Trondheima morali za Beč i sada će opet u Stockholm na utakmicu za peto mjesto. Pametnom dosta.

ANKETA Pakleni vs Kauboji: Duvnjakova generacija ima što i Balićeva!

Put, smještaj u hotel pa medijske obaveze... Četvrtak će proći bez gotovo ikakve koncentracije na ono zbog čega će i doći. Kao da su igrači uopće bitni. A sve se moglo riješiti uz malo dobre volje.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • 22.01.2020.

    Francuzima sigurno nebi odbili

  • SPALATINO 21.01.2020.

    Ko brani našima privatnim avionom di god žele.Eto novi predsjednik nek ne vozi ljubavnicu ka za prošlog mandata neka im prepusti vladin avion

  • Prodajemkrumpire 21.01.2020.

    Ma šta ,poslati odmah nekog iz saveza da riješi te hotelske prcule,na konferenciju za medije poslati ekonoma i jednog juniora pa vam evo EHF!

Komentiraj...
Vidi sve komentare