Sport

Komentari 13

Hrvati, morate s Nijemcima: EHF odbio da odemo dan ranije

Hrvati, morate s Nijemcima: EHF odbio da odemo dan ranije

Put, smještaj u hotel pa medijske obaveze... Četvrtak će proći bez gotovo ikakve koncentracije na ono zbog čega će i doći. Kao da su igrači uopće bitni. A sve se moglo riješiti uz malo dobre volje

Iako još nismo gotovi s drugim krugom u Beču i tek moramo odraditi utakmicu sa Španjolcima za kraj austrijskog dijela Eura, u hrvatskom se stožeru još od subote naveliko gleda prema Stockholmu i kako te kada doći do njega.

POGLEDAJTE VIDEO:

Budući da je polufinale u petak, a reprezentacije prema inicijalnom rasporedu, koji nije sveto pismo, u švedsku prijestolnicu stižu dan prije, u četvrtak, kada će biti razvučene na sto strana, iz HRS-a su, uz Španjolce, uputili zahtjev prema EHF-u da reprezentacija već u srijedu nakon utakmice poleti za Švedsku. Međutim, to je odbijeno.

Iz uvijek sebi najvažnijih razloga EHF nije pristao na takav prijedlog, već je samo potvrdio da ćemo se morati strpjeti do četvrtka i krenuti na put zajedno s Nijemcima koji su iz Trondheima morali za Beč i sada će opet u Stockholm na utakmicu za peto mjesto. Pametnom dosta.

Beč: Hrvatska i Češka susreli se u drugom krugu Europskog prvenstva u rukometu

Put, smještaj u hotel pa medijske obaveze... Četvrtak će proći bez gotovo ikakve koncentracije na ono zbog čega će i doći. Kao da su igrači uopće bitni. A sve se moglo riješiti uz malo dobre volje.

Najčitaniji članci