To je to što me zanima!

Uplakani heroji: Karačić i Šego odveli Hrvatsku do polufinala!

Hrvatska je u polufinalu! Slavili su naši rukometaši 25-24 u dramatičnoj završnici protiv zaista jake Njemačke, protiv zaista agresivne obrane protiv zaista sjajnog protivnika. Halo, Stockholm
Vidi originalni članak

Hrvatska rukometna reprezentacija je među četiri najbolje reprezentacije Europe! Pobijedili su Njemačku 25-24 nakon velike drame u Beču pred tribinama koje su vrvile crveno-bijelim kockicama. Još su nam jednom, po tisućiti put masirali živce, izvlačili u 60 minuta sve emocije hrvatskih navijača i onda na kraju još jednom na površinu izvukli taj - ponos. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

UWE GENSHEIMER Zvijezda Njemačke ima vlastiti restoran, ali i liniju - čarapa

Borba i prkos vratili su Hrvate iz onih neugodnih minusa. Padao je snijeg u Beču, ali nitko u dvorani nije htio osjetiti minus pet, a nisu niti igrači. Pokazali su to. 

EUROPSKO PRVENSTVO Španjolci pomogli Hrvatima: Večeras možemo do polufinala!

Sada Hrvatskoj na putu za Stockholm više ne stoji nitko. I ako izgubimo od Češke i Španjolske, bolji smo od Njemačke, Austrije i Bjelorusa u međusobnim ogledima. Dosanjali smo Švedsku, sada ostaje dosanjati medalju. A nešto onako u prsima sluti da ćemo dosanjati i onu koju još nismo vidjeli - kontinentalnu zlatnu.

TKO TO SASTAVLJA? EHF šokirao izborom: Najboljih 7, a nema niti jednog Hrvata?!

Pobjedu je Hrvatskoj donio gol Igora Karačića minutu i pol prije kraja, te obrana Marina Šege 13 sekundi prije kraja.  Kod Hrvatske je Igor Karačić zabio 7 golova, a Domagoj Duvnjak je imao pet pogodaka, dok je Nijemce predvodio Gensheimer s 4 gola. 

 

Idi na 24sata

Komentari 647

  • malipero842@gmail.com 19.01.2020.

    Ne vidim da je netko DETEKTIRAO razloge stvarnog preokreta i čudim se tome ??? Prvo poluvrijeme NISMO bili dovoljno PONIZNI ali kad smo drugo poluvrijeme se SKROZ PONIZILI ... eto rezultata. Čudi me da i "otac" tog ČIMBENIKA u športu; Lino Č. se nije toga sjetio. Koliko medalja, prvih mjesta smo propustili zbog NE POŠTIVANJA najvažnijeg segmenta u športu; PONIZNOSTI. Mislim da i djevojka što je boksala za titulu NIJE BILA dovoljno PONIZNA. "Kravarima" kapa do poda .... bravo dečki. Valjalo je i Njemcima pokazati da i nad Njemcima ima "Njemaca" koji igraju (normalno; PONIZNO) do zadnje sekunde.

  • darijo80 19.01.2020.

    Gdje su su sad oni idioti sto mrze Hrvate iz Bosne i Hercegovine ??? Nek procitaju ovaj naslov i nek se poklope po usima idioti koji mrze sve sto je Hrvatsko !!!! Naprijed Hrvatska sa Hrvatima iz Hrvatske i dijaspore !!!!🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷

  • kritičar1 19.01.2020.

    che:ja stvarno nemam pojma o rukometnoj strategiji,ali ti bi mogao biti savjetnik červaru i dečkima,vidi se da imaš kapacitet

Komentiraj...
Vidi sve komentare