To je to što me zanima!

Hrvati složni: Srbi su najbolji

Renomirani vaterpolski portal Total Waterpolo angažirao je najbolje svjetske stručnjake i igrače koji su izabrale svoje favorite za 2021. godinu. Birali su i hrvatski predstavnici predvođeni hrvatskim izbornikom. I svi su složni. Srpski vaterpolisti su sami svjetski vrh
Vidi originalni članak

Bliži se kraj kalendarske godine, dijele se nagrade i priznanja za najbolje pojedince u svim sportovima, pa tako i u vaterpolu.

Prije nekoliko dana Maro Joković imenovan je najboljim hrvatskim vaterpolistom u 2021. godini, a sada smo doznali tko tu titulu nosi među svjetskim imenima.

Renomirani vaterpolski portal Total Waterpolo angažirao je najbolje svjetske stručnjake i igrače koji su izabrali svoje favorite za 2021. godinu. Birali su i hrvatski predstavnici predvođeni hrvatskim izbornikom. I svi su složni. Srpski vaterpolisti su sami svjetski vrh. 

Za Ivicu Tucka nema puno dvojbe. Broj jedan je ponajbolji igrač svijeta Dušan Mandić, osvajač Lige prvaka i olimpijskog zlata sa Srbijom. Tucak je u najboljih pet igrača uvrstio i sjajnog Filipa Filipovića, Grka Ioannisa Fountoulisa, Španjolca Felipea Perronea te najboljeg hrvatskog vaterpolista Maru Jokovića.

Na sličnom tragu bio je i friško umirovljeni Xavi Garcia. Za njega su najbolji Filipović, Mandić, Joković, ali i Deneš Varga te Grk Argyropoulos.

I bivši hrvatski kapetan Andro Bušlje slično misli. I on je odabrao Filipovića, Mandića, Fountoulisa, Argyropoulos, no ne i Maru Jokovića. Mjesto je među najboljih pet dobio hrvatski golman Marko Bijač. 

Kod još jednog hrvatskog predstavnika, bivšeg australskog izbornika Elvisa Fatovića, danas trenera Barcelonete, mjesto su pronašli neizostavni Filipović i Mandić, a on je još izabrao Španjolca Granadosa, Nikolu Jakšića te sjajnog Aarona Youngera. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare