Obavijesti

Sport

Komentari 0

Hrvati složni: Srbi su najbolji

Hrvati složni: Srbi su najbolji

Renomirani vaterpolski portal Total Waterpolo angažirao je najbolje svjetske stručnjake i igrače koji su izabrale svoje favorite za 2021. godinu. Birali su i hrvatski predstavnici predvođeni hrvatskim izbornikom. I svi su složni. Srpski vaterpolisti su sami svjetski vrh

VIDEO

Bliži se kraj kalendarske godine, dijele se nagrade i priznanja za najbolje pojedince u svim sportovima, pa tako i u vaterpolu.

Prije nekoliko dana Maro Joković imenovan je najboljim hrvatskim vaterpolistom u 2021. godini, a sada smo doznali tko tu titulu nosi među svjetskim imenima.

Renomirani vaterpolski portal Total Waterpolo angažirao je najbolje svjetske stručnjake i igrače koji su izabrali svoje favorite za 2021. godinu. Birali su i hrvatski predstavnici predvođeni hrvatskim izbornikom. I svi su složni. Srpski vaterpolisti su sami svjetski vrh. 

Water Polo - Men

Za Ivicu Tucka nema puno dvojbe. Broj jedan je ponajbolji igrač svijeta Dušan Mandić, osvajač Lige prvaka i olimpijskog zlata sa Srbijom. Tucak je u najboljih pet igrača uvrstio i sjajnog Filipa Filipovića, Grka Ioannisa Fountoulisa, Španjolca Felipea Perronea te najboljeg hrvatskog vaterpolista Maru Jokovića.

Na sličnom tragu bio je i friško umirovljeni Xavi Garcia. Za njega su najbolji Filipović, Mandić, Joković, ali i Deneš Varga te Grk Argyropoulos.

Rijeka: Super finale LEN Europa Cupa, skupina B, 3. kolo, Srbija - Hrvatska

I bivši hrvatski kapetan Andro Bušlje slično misli. I on je odabrao Filipovića, Mandića, Fountoulisa, Argyropoulos, no ne i Maru Jokovića. Mjesto je među najboljih pet dobio hrvatski golman Marko Bijač. 

Zagreb: Pripremna prijateljska vaterpolo utakmica Hrvatska - Mađarska uoči odlaska na EP u Španjolsku

Kod još jednog hrvatskog predstavnika, bivšeg australskog izbornika Elvisa Fatovića, danas trenera Barcelonete, mjesto su pronašli neizostavni Filipović i Mandić, a on je još izabrao Španjolca Granadosa, Nikolu Jakšića te sjajnog Aarona Youngera. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...