To je to što me zanima!

'Hrvatska je djetinjasta. Nema više one igre kojom su osvajali'

Trebala nam je ovakva utakmica, Hrvati su nas namučili, tjerali nas da razgovaramo i tražimo rješenja, nahvalio je "vatrene" Youri Tielemans, a Lukaku posebno pohvalio Livakovića
Vidi originalni članak

Bez Lukakua nema pobjede. Zabio je 60. gol i Martinez se opet smije, pišu novinari belgijskog De Staandarda nakon pobjede njihove nogometne reprezentacije protiv Hrvatske u zadnjoj pripremnoj utakmici prije početka Eura (1-0).

Napadač Intera dobro se snašao u gužvi na petercu krajem prvog poluvremena i donio pobjedu prvoj reprezentaciji svijeta prema Fifinoj ljestvici.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

"Fantastičan Lukaku vodio je 'vragove' protiv djetinjaste Hrvatske", pišu u De Staandardu.

"Hrvatska će morati biti spremna odmah jer Engleska još traži revanš nakon poraza u polufinalu Svjetskog prvenstva u Rusiji. Ali igru kojom su tad osvojili toliko srca sad su izgubili u šesnaestercu", dodaju u tom mediju, osvrčući se na manjak pravih prilika.

POGLEDAJTE NOVU NAVIJAČKU PJESMU: CRVENO BIJELO PLAVA

S druge strane, Dominik Livaković imao je pune ruke posla, spašavala je i prečka.

- Ponsan sam, mogli smo zabiti i više golova, ali imaju odličnog golmana. Možda smo u tranziciji prelako gubili loptu, ali znamo kako zapucati u pravom trenutku. Postajemo sve bolji - rekao je Lukaku.

Izbornik Martinez dobio je pojačanje u Axelu Witselu koji nije igrao od siječnja zbog ozljede, ali se vratio u pravom trenutku.

- Još nam nedostaje malo sinkroniziranosti, ali momčad je spremna za Euro. Lukaku je zreo i igra najbolji nogomet u karijeri, uvijek je bio izvanredan strijelac. Postao je vođa na terenu - rekao je belgijski izbornik.

Belgijci su prije Hrvatske remizirali s Grčkom (1-1), a ova predstava vratila im je samopouzdanje.

- Trebali smo ovakvu utakmicu, mučili smo se protiv Grka. Sad smo se morali jako truditi, Hrvati su nas natjerali da razgovaramo i nalazimo rješenja. Dobar test po mom ukusu. Ovakva igra daje nam samopouzdanja uoči početka Eura - rekao je veznjak Youri Tielemans.

Belgija će otvoriti Euro utakmicom protiv Rusije u Sankt Peterburgu u subotu. Nakon toga putuje u Kopenhagen na ogled protiv Danske 17. lipnja, a u trećem kolu ponovno će u Rusiju na noge Finskoj.

Idi na 24sata

Komentari 131

  • Ivan McCain 08.06.2021.

    Po rezultatima nakon svjetskog prvenstva, najgori izbornik u povijesti. Nema ideju, nema znanje kako posloziti taktiku, nema muda izbaciti neke koji trenutno nisu dobri i u vatru baciti Brekala, Gvardiola itd. Stalna lutanja, promjene sustava i igraca rezultiraju njihovim nezadovoljstvom. Ocito je da ni oni vise ne stoje uz izbornika jer se sve cesce cuju njihove kritike.

  • Čeljo Brtika 07.06.2021.

    Što djhetinjasti, o čemu ovi trabunjaju? Da im igraju samo Belgijci, mi bi ih nakantali 4-0 kao nekada.

  • Hhaahahah 07.06.2021.

    Bravo hrvatska , sjećam se kada ste išli u Kiev ovi jadnici se svi kladili na Ukrianu hrpa kukavica , kaj oni znaju osim popit pivo pred udćanom i primit socijalu i živit s mamom i tatom

Komentiraj...
Vidi sve komentare