Obavijesti

Sport

Komentari 131

'Hrvatska je djetinjasta. Nema više one igre kojom su osvajali'

'Hrvatska je djetinjasta. Nema više one igre kojom su osvajali'

Trebala nam je ovakva utakmica, Hrvati su nas namučili, tjerali nas da razgovaramo i tražimo rješenja, nahvalio je "vatrene" Youri Tielemans, a Lukaku posebno pohvalio Livakovića

VIDEO

Bez Lukakua nema pobjede. Zabio je 60. gol i Martinez se opet smije, pišu novinari belgijskog De Staandarda nakon pobjede njihove nogometne reprezentacije protiv Hrvatske u zadnjoj pripremnoj utakmici prije početka Eura (1-0).

Napadač Intera dobro se snašao u gužvi na petercu krajem prvog poluvremena i donio pobjedu prvoj reprezentaciji svijeta prema Fifinoj ljestvici.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

'Vatreni' trenirali u Velikoj Gorici 00:56

"Fantastičan Lukaku vodio je 'vragove' protiv djetinjaste Hrvatske", pišu u De Staandardu.

"Hrvatska će morati biti spremna odmah jer Engleska još traži revanš nakon poraza u polufinalu Svjetskog prvenstva u Rusiji. Ali igru kojom su tad osvojili toliko srca sad su izgubili u šesnaestercu", dodaju u tom mediju, osvrčući se na manjak pravih prilika.

POGLEDAJTE NOVU NAVIJAČKU PJESMU: CRVENO BIJELO PLAVA

S druge strane, Dominik Livaković imao je pune ruke posla, spašavala je i prečka.

- Ponsan sam, mogli smo zabiti i više golova, ali imaju odličnog golmana. Možda smo u tranziciji prelako gubili loptu, ali znamo kako zapucati u pravom trenutku. Postajemo sve bolji - rekao je Lukaku.

International Friendly - Belgium v Croatia

Izbornik Martinez dobio je pojačanje u Axelu Witselu koji nije igrao od siječnja zbog ozljede, ali se vratio u pravom trenutku.

- Još nam nedostaje malo sinkroniziranosti, ali momčad je spremna za Euro. Lukaku je zreo i igra najbolji nogomet u karijeri, uvijek je bio izvanredan strijelac. Postao je vođa na terenu - rekao je belgijski izbornik.

Belgijci su prije Hrvatske remizirali s Grčkom (1-1), a ova predstava vratila im je samopouzdanje.

- Trebali smo ovakvu utakmicu, mučili smo se protiv Grka. Sad smo se morali jako truditi, Hrvati su nas natjerali da razgovaramo i nalazimo rješenja. Dobar test po mom ukusu. Ovakva igra daje nam samopouzdanja uoči početka Eura - rekao je veznjak Youri Tielemans.

Belgija će otvoriti Euro utakmicom protiv Rusije u Sankt Peterburgu u subotu. Nakon toga putuje u Kopenhagen na ogled protiv Danske 17. lipnja, a u trećem kolu ponovno će u Rusiju na noge Finskoj.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 131
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja