To je to što me zanima!

Hrvatska se bori za SP, a neće biti televizijskog prijenosa!?

Finci ne planiraju raditi nikakvu televizijsku produkciju, pa signal nema tko ni otkupiti. Zadnja je nada da se nešto promijeni EHF, ali kako se inače odnosi prema svom sportu, ne treba polagati nekakve nade
Vidi originalni članak

I to je moguće u 2022. godini. Igraju se kvalifikacije za Svjetsko rukometno prvenstvo, a ne mogu se pogledati nigdje osim u dvorani.

POGLEDAJTE VIDEO: Novi dresovi rukometaša

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nažalost, ta je dvorana u Finskoj, u gradu Vantaa, i ondje će u srijedu u 18 sati gostovati Hrvatska. Kako stvari stoje, za praćenje utakmice poslužit će eventualno dobri stari način preko radija, bude li uopće i njih.

Finci ne planiraju raditi nikakvu televizijsku produkciju, pa signal nema tko ni otkupiti. Zadnja je nada da se nešto promijeni EHF, ali kako se inače odnosi prema svom sportu, ne treba polagati posebne nade. Hajde, vjerovat ćemo još.

OTPALO OSAM IGRAČA Rukometaši u novim dresovima: Plavi je posebno oduševio...

Loša reklama za rukomet svakako, u Finskoj pogotovo jer ipak im dolazi olimpijski i svjetski prvak, ne Farski Otoci, da se nitko ne uvrijedi. Ali, neke im stvari i nisu najvažnije u životu. Klasični Skandinavci, reklo bi se.

Stoga ćemo se morati strpjeti do Velike subote i Varaždina kada ćemo u uzvratu vidjeti rukometaše u novim dresovima i, očekujemo, proslaviti plasman na Svjetsko prvenstvo u Švedskoj i Poljskoj dogodine.

- Sada nam korona ne diktira sastav, već ozljede. Otpalo je osam igrača, novi su Šebetić i Musa. Cindrić je bio na pregledu igrat će u srijedu - rekao je izbornik Hrvoje Horvat kojemu su otpali još David Mandić, Čupić, Martinović, Srna a upitan je i Karačić.

- Ne treba raditi bauk od Finske, nije to Danska, ali gaji skandinavski stil i ima korektnu 6-0 obranu. Dobro smo se pripremili u ožujku kada smo se okupili i nadamo se odigrati dobru utakmicu.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Istina666 12.04.2022.

    Hrt sramoto drzave nek vas ugase odma, svakako cim ova satrija generacija odapne nece vas gledat 50 ljudi

  • 12.04.2022.

    A još i to...Navikli...HRT pretplata je najžalosnije neča ča MORAN platit..Tih 80 kn plaćen dok ih dajem.S obzirom kakav program imaju oni bi nama Tribali po 500 kn plaćat da ih gledamo..Najgori program u Europi vodeni iz prve ruke...TV Repriza,a ne HRT..Užas....

  • no sleep 12.04.2022.

    Zato finci prenose curling 🥌

Komentiraj...
Vidi sve komentare