Sport

Komentari 10

Hrvatska se bori za SP, a neće biti televizijskog prijenosa!?

Hrvatska se bori za SP, a neće biti televizijskog prijenosa!?

Finci ne planiraju raditi nikakvu televizijsku produkciju, pa signal nema tko ni otkupiti. Zadnja je nada da se nešto promijeni EHF, ali kako se inače odnosi prema svom sportu, ne treba polagati nekakve nade

I to je moguće u 2022. godini. Igraju se kvalifikacije za Svjetsko rukometno prvenstvo, a ne mogu se pogledati nigdje osim u dvorani.

POGLEDAJTE VIDEO: Novi dresovi rukometaša

Nažalost, ta je dvorana u Finskoj, u gradu Vantaa, i ondje će u srijedu u 18 sati gostovati Hrvatska. Kako stvari stoje, za praćenje utakmice poslužit će eventualno dobri stari način preko radija, bude li uopće i njih.

Finci ne planiraju raditi nikakvu televizijsku produkciju, pa signal nema tko ni otkupiti. Zadnja je nada da se nešto promijeni EHF, ali kako se inače odnosi prema svom sportu, ne treba polagati posebne nade. Hajde, vjerovat ćemo još.

Loša reklama za rukomet svakako, u Finskoj pogotovo jer ipak im dolazi olimpijski i svjetski prvak, ne Farski Otoci, da se nitko ne uvrijedi. Ali, neke im stvari i nisu najvažnije u životu. Klasični Skandinavci, reklo bi se.

Stoga ćemo se morati strpjeti do Velike subote i Varaždina kada ćemo u uzvratu vidjeti rukometaše u novim dresovima i, očekujemo, proslaviti plasman na Svjetsko prvenstvo u Švedskoj i Poljskoj dogodine.

- Sada nam korona ne diktira sastav, već ozljede. Otpalo je osam igrača, novi su Šebetić i Musa. Cindrić je bio na pregledu igrat će u srijedu - rekao je izbornik Hrvoje Horvat kojemu su otpali još David Mandić, Čupić, Martinović, Srna a upitan je i Karačić.

Budimpešta: Hrvatska nakon napete završnice s Nizozemskom odigrala 28:28

- Ne treba raditi bauk od Finske, nije to Danska, ali gaji skandinavski stil i ima korektnu 6-0 obranu. Dobro smo se pripremili u ožujku kada smo se okupili i nadamo se odigrati dobru utakmicu.