Obavijesti

Sport

Komentari 7

Rukometaši u novim dresovima: Plavi je posebno oduševio...

Rukometaši u novim dresovima: Plavi je posebno oduševio...
5

Sada nam korona ne diktira sastav, već ozljede. Otpalo je osam igrača, novi su Šebetić i Musa. Cindrić je bio na pregledu i trenirat će danas i igrat će u srijedu, rekao je izbornik Hrvoje Horvat

VIDEO

U novom ruhu Hrvatska ide u Finsku. I igračkom i vizualnom jer španjolski sponzor naše opreme, Joma, kreirao je novu garnituru dresova. Nadamo se i kao znak za povratak boljih rezultatskih vremena.

Pogledajte video: 

Pokretanje videa...

Novi dresovi HRS VIDEO

Za početak već od preksutra. Na Jarunu se poklopila i promocija i okupljanje reprezentacije uoči leta za grad Vantaa gdje u srijedu (18:00) igramo prvu utakmicu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo dogodine u Švedskoj i Poljskoj. Uzvrat čekamo u subotu u Varaždinu, također u 18 sati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Luka Cindrić stigao je na okupljanje i to je najbolja vijest. Bit će spreman za srijedu jer ozljeda je ipak lakše prirode. Nažalost, problema ima još, Luka Šebetić neće moći zbog leđa, pa smo na desnom vanjskom ostali na mladima Marašu i Klarici budući da ne može ni Martinović. Musa je također otpao, upitan je zasad i Karačić, dok je Duvnjak još u nedjelju igrao utakmicu. Kapetan se priključuje kasnije, sigurno do večernjeg treninga. U utorak ujutro putuje se za Finsku. Nema i, podsjetimo, Šipića, Čupića, Davida Mandića i Srne. Naknadno su se priključili Ćavar, Matanović, Maraš i posljednji će Šušnja.

Šipić je zato bio u manekenskoj ulozi, zajedno s Cindrićem i Jelinićem, dok su žensku reprezentaciju predstavljale Dejana Milosavljević, Lara Burić i Josipa Mamić. Svi su se na pisti snašli kao da su na parketu.

Predstavljeni novi dresovi Hrvatske muške i ženske rukometne reprezentacije

Zadržali smo tri standardne garniture, u sve tri hrvatske boje, ali najviše se promijenila plava varijanta koja je u kudikamo tamnijoj varijanti. I oduševila je većinu, najviše Jelinića koji ju je predstavio. Crvena i bijela doživjele su manji redizajn, ali sveukupno u Jomi su odradili jako dobar posao.

Predstavljeni novi dresovi Hrvatske muške i ženske rukometne reprezentacije

- Sada nam korona ne diktira sastav, već ozljede. Otpalo je osam igrača, novi su Šebetić i Musa. Cindrić je bio na pregledu i trenirat će danas i igrat će u srijedu - rekao je izbornik Hrvoje Horvat.

- Ne treba raditi bauk od Finske, nije to Danska, ali gaji skandinavski stil i ima korektnu 6-0 obranu. Dobro smo se pripremili u ožujku kada smo se okupili i nadamo se odigrati dobru utakmicu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu