To je to što me zanima!

Hrvatska - Slovenija na Poljudu

U krovnoj organizaciji hrvatskog nogometa nisu željeli splitskom stadionu dati domaćinstva utakmica protiv Cipra i Malte zbog lošeg stanja travnjaka koji se mijenja na ljeto. Valjda će u rujnu moći biti i publike
Vidi originalni članak

Vidimo se u ožujku ovdje, rekao je Zlatko Dalić nakon poraza od Portugala u Splitu (3-2) sredinom studenog i najavio da će dom hrvatske nogometne reprezentacije ostati poljudska ljepotica.

POGLEDAJTE VIDEO: Trening Hrvatske na Poljudu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ipak, zbog lošeg stanja travnjaka Hajdukova stadiona, koji će se promijeniti po završetku sezone, Hrvatska je prve dvije utakmice kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Kataru, protiv Cipra (1-0) i Malte (3-0), igrala na riječkoj Rujevici.

Ali prva iduća domaća utakmica, ona protiv Slovenije 7. rujna, bit će u Splitu, odlučio je Izvršni odbor HNS-a. Dotad bi i travnjak trebao biti savršen, a možda se i publika vrati pa da se ponovi veličanstvena atmosfera s utakmice protiv Mađarske u listopadu 2019.

NOVI DALIĆEV POMOĆNIK Za Hrvatsku igrao krvave glave i iskreno progovorio o Kaliniću

Svjetski doprvaci neće na Maksimir, koji je odavno bio neadekvatan za odigravanje utakmica tako visokog ranga (iako ima Uefinu licenciju), a pogotovo ne nakon potresa, koji je istočnu i južnu tribinu učinio neupotrebljivima.

Hrvatska će do kraja kvalifikacija, u koje je startala sa šest bodova iz prve tri utakmice, biti domaćin još Slovačkoj 11. listopada i Rusiji 14. studenog. Prije Slovenaca na Poljudu čekaju nas dva teška gostovanja, kod Rusije 1. rujna i Slovačke 4. rujna.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • noelsz 06.05.2021.

    Super ali bez "tetke" molim

  • ante024 06.05.2021.

    Uvlačenje hns u s..ak hajdukove uprave, bitno da se osijeku uzelo domacinstvo

  • 06.05.2021.

    Poljud kad je napravljen je stvarno bio ljepotica,a mi od tad se nismo pomakli,a pokrale se milijarde eura u državi

Komentiraj...
Vidi sve komentare