To je to što me zanima!

Hrvatska neće na SP! Borbeni košarkaši pali pred sam kraj...

Hrvatska košarkaška reprezentacija neće igrati na Svjetskom prvenstvu u Kini ove godine. Nakon borbene utakmice u kojoj su naši 'pokazali zube', Poljska je prelomila u zadnjim minutama i pobijedila u Varaždinu (69-77)
Vidi originalni članak

Bilo je borbeno, ali na kraju je presudilo iskustvo. Poljaci su u posljednjoj četvrtini slomili borbene hrvatske košarkaše i na kraju pobijedili rezultatom 69-77. Time su nestale i posljednje hrvatske nade o igranju na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu u Kini.

Odlično su otvorili naši serijom 14-0, a do kraja prve četvrtine bilo je 16-8. U drugoj četvrtini nastavlja se odlična obrana izabranika Dražena Anzulovića koji su uspjeli održati vodstvo do poluvremena (36-32). U nastavku se Poljska sve više približavala, a u trećoj su četvrtini i prvi put preuzeli vodstvo.

Utakmica je bila u egalu sve do posljednje tri minute kad je Poljska otšla na +5, a zatim i u zadnjoj minuti postavila konačnih 69-77. Najbolji je u redovima Hrvatske bio Filip Krušlin sa 21 poenom, dok je Poljake predvodio Ponitka sa 20 zabijenih koševa.

Zadnju utakmicu u ovim kvalifikacijama naši igraju u gostima kod Mađarske, 25. veljače.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • Orahova1 23.02.2019.

    I to kod kuče izgubimo od jedne Poljske hahahaha jad i čemer nam je košarka nema veze koji ograči igrali.

  • aleksandar.marinkovic777@gmail 22.02.2019.

    Vama pomaže kao i uvek, da nađete, trener i plej da su Srbi i to je to . Setite se Jugoplastike.

  • Smikidacho 22.02.2019.

    SAd zovite Acu iz Brazila, budale !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare