To je to što me zanima!

Huligani se sukobili u Bilbau i Lisabonu, ima i ozlijeđenih...

U okolici stadiona San Mamesa došlo je i do sukoba između domaćih huligana i policije, a napali su i autobus s igračima Atletica. Dio huligana čak je bacao baklje i razne predmete na vrata stadiona prije utakmice
Vidi originalni članak

Uoči uzvratnog susreta polufinala španjolskog Kupa kralja između Athletica iz Bilbaa i madridskog Atletica došlo je do sukoba huligana, a huliganski izgredi zabilježeni su i u Lisabonu uoči susreta polufinala portugalskog Kupa između Sportinga i Benfice.

Prema pisanju španjolskih medija, 60-tak domaćih huligana napalo je skupinu Atleticovih navijača u jednom kafiću uoči susreta. U sukobima ima i ozlijeđenih, a najgore je prošao jedan od navijača iz Madrida koji je s ozljedama glave prebačen u bolnicu.

U okolici stadiona San Mamesa došlo je i do sukoba između domaćih huligana i policije, a napali su i autobus s igračima Atletica dok je vozio prema stadionu. Dio huligana čak je bacao baklje i razne predmete na vrata stadiona prije utakmice.

- Postoje ljudi koji ne poštuju ništa. Mi smo protiv bilo kakvog nasilja, međutim moram naglasiti kako neprihvatljivi stavovi dolaze samo od manjine - kazao je predsjednik Athletic Bilbaoa Jon Uriarte.

Bilbao je pobijedio sa 3-0, a kako su Baski slavili i u prvom susretu u Madridu sa 1-0, izborili su plasman u finale Kupa, u kojem će 6. travnja na stadionu La Cartuja u Sevilli igrati protiv Mallorce, koja je izbacila Real Sociedad.

"Vruće" je bilo i u Lisabonu uoči prvog susreta polufinala Kupa između gradskih suparnika Sportinga i Benfice. Ispred stadiona Jose Alvalade došlo je do sukoba huliganskih skupina. Situaciju je smirila intervencija policije, a prema pisanju portugalskih medija ima ozlijeđenih i privedenih.

Sporting je pobijedio sa 2-1, a uzvrat je 3. travnja na stadionu Luz.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare