Obavijesti

Sport

Komentari 0

Huligani se sukobili u Bilbau i Lisabonu, ima i ozlijeđenih...

Huligani se sukobili u Bilbau i Lisabonu, ima i ozlijeđenih...
2

U okolici stadiona San Mamesa došlo je i do sukoba između domaćih huligana i policije, a napali su i autobus s igračima Atletica. Dio huligana čak je bacao baklje i razne predmete na vrata stadiona prije utakmice

VIDEO

Uoči uzvratnog susreta polufinala španjolskog Kupa kralja između Athletica iz Bilbaa i madridskog Atletica došlo je do sukoba huligana, a huliganski izgredi zabilježeni su i u Lisabonu uoči susreta polufinala portugalskog Kupa između Sportinga i Benfice.

Prema pisanju španjolskih medija, 60-tak domaćih huligana napalo je skupinu Atleticovih navijača u jednom kafiću uoči susreta. U sukobima ima i ozlijeđenih, a najgore je prošao jedan od navijača iz Madrida koji je s ozljedama glave prebačen u bolnicu.

U okolici stadiona San Mamesa došlo je i do sukoba između domaćih huligana i policije, a napali su i autobus s igračima Atletica dok je vozio prema stadionu. Dio huligana čak je bacao baklje i razne predmete na vrata stadiona prije utakmice.

- Postoje ljudi koji ne poštuju ništa. Mi smo protiv bilo kakvog nasilja, međutim moram naglasiti kako neprihvatljivi stavovi dolaze samo od manjine - kazao je predsjednik Athletic Bilbaoa Jon Uriarte.

Copa del Rey - Semi Final - Second Leg - Athletic Bilbao v Atletico Madrid

Bilbao je pobijedio sa 3-0, a kako su Baski slavili i u prvom susretu u Madridu sa 1-0, izborili su plasman u finale Kupa, u kojem će 6. travnja na stadionu La Cartuja u Sevilli igrati protiv Mallorce, koja je izbacila Real Sociedad.

"Vruće" je bilo i u Lisabonu uoči prvog susreta polufinala Kupa između gradskih suparnika Sportinga i Benfice. Ispred stadiona Jose Alvalade došlo je do sukoba huliganskih skupina. Situaciju je smirila intervencija policije, a prema pisanju portugalskih medija ima ozlijeđenih i privedenih.

Sporting je pobijedio sa 2-1, a uzvrat je 3. travnja na stadionu Luz.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu. Benzema se naljutio kad sam ga uštipnuo
Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...
JUTRO NAKON PORAZA

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...

Cijela je Hrvatska bila sigurna da ćemo izgubiti i evo, gospodo, izgubili smo, a i dalje imamo sve u rukama. Ako želimo biti prvaci, moramo jednom dobiti i Dinamo. Svima sam u klubu rekao "Nemojte da ja, Zagrepčanin, budem veći optimist od vas, Riječana"