To je to što me zanima!

I Ademi i Bjelica odbili Dinamo, ali klub im ipak smanjuje plaće

Zoran Mamić, sportski direktor Dinama, obavio je razgovore s predstavnicima prve momčadi i s trenerom Nenadom Bjelicom. Kapetan Ademi i trener Bjelica poručili su mu nakon ne pristaju na odluku kluba
Vidi originalni članak

Arijan Ademi je u ime igrača sportskom direktoru Zoranu Mamiću poručio kako oni ne pristaju na smanjenje plaće, a isto mu je doznajemo rekao i trener Nenad Bjelica, koji posljednjih 10-ak dana nije u Zagrebu i Hrvatskoj.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U utorak navečer Dinamo je odlučio uvesti krizne mjere, te svim zaposlenicima kluba koji zarađuju više od 7500 kuna mjesečno u narednih šest mjeseci uskratiti trećinu primanja. Neki su pristali, točnije, doznajemo njih 400, ali ne i trener i prva momčad. Zaposlenici su bili u strahu od otkaza i minimalca, ali Dinamo se nije odlučio na takve mjere. 

HVALA SVIMA OSIM NJIMA Bura u Maksimiru: Dinamovi igrači odbili smanjenje plaća!

- Uprava GNK Dinamo upućuje iskrenu zahvalu zaposlenicima kluba, B momčadi i nogometnoj školi koji su u manje od 24 sata prihvatili mjeru o nužnom smanjenju plaća u periodu do 30. rujna 2020. godine - objavio je Dinamo u svojem priopćenju. 

Dakle, pristali su svi osim onih glavnih aktera u Maksimiru. 

JAVIO SE I HUNS 'Igrači Dinama imaju svu našu podršku, rano je za ove odluke'

Trener Nenad Bjelica i igrači prve momčadi zasad su ustrajni u tome da ne prihvaćaju smanjenje plaće, ali doznajemo da klub svejedno planira sprovesti donesenu odluku. Igrači će se sigurno žaliti nadležnim institucijama, ali Dinamo želi sprovesti ovu mjeru. 

Doznajemo i kako su čelnici kluba šokirani i iznenađeni ponašanjem trenera, njegovog stožera i igrača prve momčadi. Nenad Bjelica je u Austriji od 13. ožujka otkako su prestali treninzi u Maksimiru. 

Idi na 24sata

Komentari 180

  • makyjaky 27.03.2020.

    Koliko je dinamo izbacio trenera poslje dobrih rezultata. Ko je zaradio Taj NOVAC klubu da igraci i trener nisu dobro igrali i napravili rezultate kako bi klub zaradio novac kad si oni pokrali i dokazano im zasto nisu vratio novac kad volle dinamo.Bjelica je gospodin i to je dokazao a prije svega dobar trener,vecina tih igraca u dinamu igrala je u nepoznatim klubovima. Mamici pricaju Dali su sansu ovome,onome pa ako ne date sansu ili ne investirate nema zarade.

  • laguna32 26.03.2020.

    Neka se svi srame, koji je donirao što, neka se ugledaju na svjetske sportaše,svi zarađuju hrpu love, a taj Ademi bolje neka se poklopi i prisjeti svog dopingiranja

  • 26.03.2020.

    Netko je napisao da je njihov radni vijek kratak i da na kraju moraju sve raspodijeliti do smrti. Ljudi pa o čemu vi pričate, on u 1 godini zaradi 5 miljki, radnik sa primanjima od cca 10 000 kuna mjesečno, treba raditi 40 godina da zasluži tolko koliko on u 1 godini, a dajte mi recite koliko onda godina treba raditi radnica u Konzumu da zaradi 5 milja kuna? Nema suosjećajnosti, po meni oni su za mene prošlost. Ali mi smo ovce i kada počnu igrati, onda će ih svi BBB nositi na ramenima.......

Komentiraj...
Vidi sve komentare