To je to što me zanima!

I igrač Reala priznao: 'Golman nije bio blizu lopte, sudac je trebao priznati gol Leipzigu'

Ovo je velika pogreška. Trebali su nam priznati gol. Da smo poveli, sve bi bilo drugačije, ljutit je nakon utakmice bio trener Leipziga na bh. suca Irfana Peljtu
Vidi originalni članak

Bilo je to u njihovom stilu. Opasno su visjeli, nisu puni pokazali, ali se u Madrid vraćaju - s pobjedom. Real je u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka pobijedio na gostovanju kod Leipziga (1-0) i priuštio si miran povratak doma. 

U Leipzigu bijesni na Peljtu

Nijemci su pružili odličan otpor, imali nekoliko dobrih prilika, a posebno ih boli situacija iz treće minute kada je Benjamin Šeško zabio za 1-0, ali je sudac bh. sudac Irfan Peljto poništio gol jer, kako smatra, igrač Leipziga Heinrichs smetao golmanu Reala Andriju Luninu. Sporna je to situacija koja je razljutila njemačku momčad.

- Ovo je velika pogreška. Trebali su nam priznati gol. Da smo poveli, sve bi bilo drugačije - rekao je trener Leipziga Marco Rose.

Nekadašnji njemački sudac Thorsten KInhofer smatra kako je Peljto pogriješio.

- Ova odluka ide na dušu suca. Za mene je ovo gol, igrač nije utjecao na igru. Pitanje je zašto sudac nije pogledao snimku - rekao je bivši njemački sudac. 

A s njim se čak slaže i igrač Reala Toni Kroos. 

- I ja isto tako vidim. Golman nije bio ni blizu lopte. Trebao je priznati gol. Nemam što drugo reći - iskren je bio Kroos.

Prema mišljenju mnogih, čini se kako je Leipzig ozbiljno oštećen protiv Reala. Da su poveli tako rano, zasigurno bi letjeli na krilima tog gola i bili blizu senzacije. No, nikada nećemo doznati. Ovako su Madriđani slavili i osigurali si mirniji uzvrat na Santiago Bernabeuu. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • nimans 14.02.2024.

    Tako je, kad ti je sudac iz bosne!

  • Bummser30 14.02.2024.

    Sad im je sve uzalud , da su poveli mozda bi i pobijedili Reala , a mozda i ne ko to moze znati .. Izgubit svakako nisu trebali .

  • Bummser30 14.02.2024.

    Sudac - Var je pogriješio , zašto je ‘Real Madrid’ kriv ? Namjerno pogriješili u korist Real Madrida ili šta ? Pomoćni sudac je pogriješio , glavni nije kriv što ga Var nije pozvao da pregleda ? Taj Var je za k..

Komentiraj...
Vidi sve komentare