To je to što me zanima!

I jel' gorka? Ludi Fury lizao krv koja je curila iz Wilderova uha

Fantastičnom i sjajnom predstavom Tyson Fury se opet vratio na teškaški tron osvojivši titulu WBC. Bio je puno bolji od samog početka, provocirao je Wildera svojim dugačkim rukama, a onda ga je i polizao...
Vidi originalni članak

Bam lijeva, bam desna. Deontay Wilder (35) je trpio Furyjeve (31) bombetine, a od silnih udaraca je i prokrvario. Potekla mu je krv iz uha dok ga je britanski boksač nemilice mlatio i nanio mu možda i težu ozljedu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Deontay Wilder se nakon poraza zaputio u bolnicu, a liječnici sumnjaju da mu je puknuo bubnjić od silnih udaraca.

VIDEO Kako je trener spasio Wildera: Tyson Fury ga je izmaltretirao

Fantastičnom i sjajnom predstavom Tyson Fury se opet vratio na teškaški tron osvojivši titulu WBC. Bio je puno bolji od samog početka, provocirao je Wildera svojim dugačkim rukama, a u nekim trenucima izazivao je Amerikanca tako što je stavljao ruke iza leđa.

Dok je Wilder bio pokriven krvlju, njih dvojica su u jednom trenutku završila u klinču. Sudac ih je pokušao razdvojiti, a onda je Fury polizao Wilderov vrat na kojem je bila krv.

Nekima se to zgadilo, a neki su se samo nasmijali. Jer što drugo reći nego Fury, pravi zafrkant i showman. 

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE

Možda nekome djeluje ponižavajuće i degutantno, ali moramo priznati da je Fury dao dodatnu zanimljivost boksu. Prvo zbog svog nevjerojatnog boksačkog talenta, a onda i zbog svoje osebujnosti.

Wilderov trener je u sedmoj rundi predao meč, a iako se njegov štićenik u tome trenutku bunio, na kraju je trener bio u pravu jer je bivši prvak nakon meča završio u bolnici.

 

- Nisam dobro, ali to se događa. Danas je suparnik bio bolji, nisam posve spreman ušao u borbu, ali htio bih da me kut pustio da izađem na štitu, jer sam ratnik, ali tako je kako je. I najveći padnu i vrate se. Nema isprika, vratit ću se jači - govorio je u ringu Wilder.

OZBILJNA OZLJEDA? Wilder završio u bolnici: Nisam htio predati nego izaći na štitu

I što sada, pitaju se boksački fanovi. Svi očekuju meč Anthonyja Joshue i Gypsyja Kinga, a to je potvrdio promotor Eddie Hearn. No Wilder ima u ugovoru zagarantiranu i treću borbu protiv britanskog boksača, a za odluku ima rok od 30 dana.

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 32

  • 24.02.2020.

    Samo mu je poručio: "Napiti ću ti se krvi". Niste čuli za tu izreku?

  • cvet 23.02.2020.

    Au ala lupetate vi novinari. Pa gledao sam meč i nije mu lizao krv samo je jezik isplazio. Ali vi morate nesto da lupetarate samo da bi pisali

  • muckodjubre DZ 23.02.2020.

    Neka pati koga smeta, cigan je prvak svijeta

Komentiraj...
Vidi sve komentare