Obavijesti

Sport

Komentari 73

Wilder završio u bolnici: Nisam htio predati nego izaći na štitu

Wilder završio u bolnici: Nisam htio predati nego izaći na štitu
4

Htio bih da me kut pustio da izađem na štitu, jer sam ratnik. I najveći padnu i vrate se. Nema isprika, vratit ću se jači. Ovo je bit boksa, da se najbolji bore s najboljima, rekao je Willder

VIDEO

Deontay Wilder izgubio je pojas svjetskog prvaka porazom od Tysona Furyja. No, nakon što je njegov trener predao borbu u sedmoj rundi, a prethodno je Wilder dvaput bio u nokdaunu, detronizirani prvak je rekao:

- Nisam dobro, ali to se događa. Danas je suparnik bio bolji, nisam posve spreman ušao u borbu, ali htio bih da me kut pustio da izađem na štitu, jer sam ratnik, ali tako je kako je. I najveći padnu i vrate se. Nema isprika, vratit ću se jači - govorio je u ringu Wilder, pa zaključio:

- Ovo je bit boksa da se najbolji bore s najboljima.

 

No, nakon borbe Wilder nije došao na konferenciju za medije, novinarima su prenijeli da je morao u bolnicu. Sumnjalo se na ozbiljniju ozljedu uha, no iz njegova su tima poručili kako nije ništa strašno nego nekoliko šavova na uhu.

A novi / stari prvak u svom je stilu izveo šou u ringu i nakon borbe:

Deontay Wilder v Tyson Fury - WBC Heavyweight Title

- Hvala Isusu Kristu, oni koji stoje u mraku nikad neće izaći na svjetlo - bilo je prvo što je želio reći, a onda je naglasio:

- Čestitke i Wilderu, pokazao je srce šampiona, ustao nakon što sam ga srušio, i vratit će se on i opet biti šampion jer je ratnik. A kralj se vratio na prijestolje!

Potom je krenuo šou...

Fury triput rušio Wildera pa nokautirao prvaka u 7. rundi
Fury triput rušio Wildera pa nokautirao prvaka u 7. rundi

- Rekao sam da ću pjevati, nisam li? "Long long time ago" krenuo je pokazavši da zna sve riječi hita "Bye bye, Miss American Pie", ali i da nema baš puno sluha.

Navijači su u refren krenuli s njim, a on u slavljeničku noć...

- Rekao sam da će se kralj cigana vratiti na tron, a nakon prošle borbe (pobijedio Šveđanina Wallina na bodove, završio s gadnom posjekotinom iznad oka, nap. a.) svi su me otpisali. Imao sam tada premalo kilograma i bio sam pretreniran. Ali ja sam razarač! I čovjek od riječi. Rekao sam i Wilder u i njegovom timu da treniram da bih ga nokautirao - govorio je kasnije Fury za BT.

- Govorim ovako jer imam pokriće za to. Ljudi me otpisuju kad vide moj trbuh i ćelavu glavu i misle da se ne znam boriti.

- I Wilder i ja smo na vrhuncu moći i očekujem da zatraži treću borbu. Znam da je ratnik, čekat ću ga... - dodao je, naglasivši kako želi da treća borba bude također u Las Vegasu, ali na stadionu Las Vegas Raidersa, momčadi američkog nogometa. Taj se stadion otvara na ljeto...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 73
VIDEO

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka

Navijači Hajduka o novom predsjedniku: Ivane, nevrime je! Ako Perišić sada ostane...
ON ĆE NASLIJEDITI JAKOBUŠIĆA?

Navijači Hajduka o novom predsjedniku: Ivane, nevrime je! Ako Perišić sada ostane...

Ivan Bilić trebao bi biti predsjednik Hajduka. Bivši torcidaš glavni je kandidat, a jedan je fan napisao: 'Nadam se da će uspostaviti normalnu atmosferu bez ikakvih prgavih familija, mitomanije i da neće dopustiti da igrače postrojava itko drugi osim trenera
'Oni su tipovi s kojima ne želite se zakačiti'. Stariji Jokić davio je curu i noževima gađao Nikolu
TKO SU BRAĆA JOKIĆ

'Oni su tipovi s kojima ne želite se zakačiti'. Stariji Jokić davio je curu i noževima gađao Nikolu

Braća Nikole Jokića ponovno su u središtu javnosti nakon što je najstariji brat Strahinja šakom udario navijača na NBA utakmici. I ranije su često izazivali incidente, svađali se s holivudskim glumcima i prijetili igračima