To je to što me zanima!

I njega šokiralo: Prvak davao intervju pa vidio sjajni nokaut

Nokaut Jorgea Masvidala nakon pet sekundi borbe šokirao je sve, a posebno borca Israela Adesanyu. On je davao intervju jednom novinaru, a onda je samo zinuo kada je vidio Askrena u nokautiranom stanju...
Vidi originalni članak

Udarac Jorgea Masvidala nad Benom Askrenom i dalje odzvanja dvoranom u Las Vegasu. Nevjerojatni Masvidal nokautirao je protivnika koljenom u glavu nakon samo pet sekundi borbe i ušao u povijest UFC-a. Mjesecima je trpio 'trash talk' Bena Askrena, a onda mu odgovorio na brutalan način i nokautirao ga.

VIDEO Koliko je UFC zaista bio dobar: Jon i Santos završili u kolicima

O tome nokautu i dalje se priča u borilačkom svijetu, a reakcija Israela Adesanye nakon što je vidio nokaut jednostavno je neprocjenjiva. Nigerijski borac je za vrijeme borbe Askrena i Masvidala davao intervju jednom poznatom novinaru, a onda je u jednom trenutku samo zinuo i skočio. Razlog? Vidio je nokaut.

POGLEDAJTE VIDEO Najbrži nokaut u UFC povijesti: Askren 'zaspao' za pet sekundi

Mislio je dati intervju pa pogledati borbu u miru, ali u tome ga je spriječio Masvidal koji je nevjerojatnim potezom potvrdio svoju klasu. 

Ubrzo su Adesanya i novinar Aaron Bronsteter prekinuli razgovor jer od šoka više nisu mogli razgovarati.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • 10.07.2019.

    Kakav je ovo naslov "Prvak" davao intervju ⁉️ Kada on uopšte nije prvak, Robbert Whittaker je prvak ❗❗

  • 08.07.2019.

    Od čega mediji i organizacija prave senzaciju ?! Znači klasični lucky punch iz neke poluegzibicije. Ni sam borac ne zna kako mu je to uspjelo. Niti je efektno, niti tehnički potkovano, čak izgleda smotano. Hype na kvadrat.

  • bedak11 08.07.2019.

    Israel nije prvak, whittaker je.

Komentiraj...
Vidi sve komentare