To je to što me zanima!

I Srna u akciji: Vatrogasnim kombijem stiže pomoć s juga

Bivši kapetan hrvatske reprezentacije u prijepodnevnim satima u četvrtak sa svojim prijateljima te nekoliko mladih snaga ovjekovječio je startnu točku ispred kombija s potrepštinama DVD-a Metković koji je sa samog juga krenuo za Petrinju
Vidi originalni članak

U akciju za pomoć svima koji su doživjeli posljedice razornog potresa u Petrinji, Sisku i okolici uključio se i Darijo Srna (38).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bivši kapetan hrvatske reprezentacije u prijepodnevnim satima u četvrtak sa svojim prijateljima te nekoliko mladih snaga ovjekovječio je startnu točku ispred kombija s potrepštinama DVD-a Metković koji je sa samog juga krenuo za Petrinju.

DARIJO SRNA: 'Ma ne treba nam nacionalni stadion. Podijelit će Hrvatsku'

Prije mjesec dana Srna je opet pokazao veliko srce doniravši čak 15 tona mandarina bolnicama u Zagrebu, Splitu i Osijeku. 

- U izazovnim vremena, kada se svi suočavamo s COVID krizom, važno je, u okviru svojih mogućnosti, biti potpora onima kojima je to najpotrebnije - rekao je Darijo Srna u povodu ove humanitarne donacije koja je, kako kaže, otišla u prave ruke, odnosno u KBC Sestre milosrdnice, KBC Dubrava, KBC Rebro, Kliniku za dječje bolesti u Zagrebu te u KBC Split i KBC Osijek.

POGLEDAJTE VIDEO: PETRINJA I DALJE PODRHTAVA

Prije šest godina, pak, donirao je 20 tona mandarina za djecu u Donjecku koja su bila pogođena ratnim strahotama.

- Ne radim ovo da bi mi netko rekao: "Bravo, Darijo". Ovo je iz srca i duše za sve građane Donjecka - rekao je tada.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • GZIRAuntd 31.12.2020.

    Srna je uvjek bio veliki covjek, dobrotvor uvjek sudjeluje u svim humanitarnim donacijama. Velik covjek igrac sve u svemu svaka mu cast i kapa do poda. Kralj !

  • Popy_1 31.12.2020.

    Svaka cast! A dije modric?

  • 31.12.2020.

    ako nisi na slici nije se desilo,ovaj svijet....

Komentiraj...
Vidi sve komentare