Sport

Komentari 4

I Srna u akciji: Vatrogasnim kombijem stiže pomoć s juga

I Srna u akciji: Vatrogasnim kombijem stiže pomoć s juga

Bivši kapetan hrvatske reprezentacije u prijepodnevnim satima u četvrtak sa svojim prijateljima te nekoliko mladih snaga ovjekovječio je startnu točku ispred kombija s potrepštinama DVD-a Metković koji je sa samog juga krenuo za Petrinju

U akciju za pomoć svima koji su doživjeli posljedice razornog potresa u Petrinji, Sisku i okolici uključio se i Darijo Srna (38).

POGLEDAJTE VIDEO:

Bivši kapetan hrvatske reprezentacije u prijepodnevnim satima u četvrtak sa svojim prijateljima te nekoliko mladih snaga ovjekovječio je startnu točku ispred kombija s potrepštinama DVD-a Metković koji je sa samog juga krenuo za Petrinju.

Prije mjesec dana Srna je opet pokazao veliko srce doniravši čak 15 tona mandarina bolnicama u Zagrebu, Splitu i Osijeku. 

- U izazovnim vremena, kada se svi suočavamo s COVID krizom, važno je, u okviru svojih mogućnosti, biti potpora onima kojima je to najpotrebnije - rekao je Darijo Srna u povodu ove humanitarne donacije koja je, kako kaže, otišla u prave ruke, odnosno u KBC Sestre milosrdnice, KBC Dubrava, KBC Rebro, Kliniku za dječje bolesti u Zagrebu te u KBC Split i KBC Osijek.

POGLEDAJTE VIDEO: PETRINJA I DALJE PODRHTAVA

Prije šest godina, pak, donirao je 20 tona mandarina za djecu u Donjecku koja su bila pogođena ratnim strahotama.

- Ne radim ovo da bi mi netko rekao: "Bravo, Darijo". Ovo je iz srca i duše za sve građane Donjecka - rekao je tada.

Najčitaniji članci