To je to što me zanima!

VIDEO I United slavio iz penala: Ronaldo junak, drama Lindelofa

Uhvatio se za prsa pa legao na travnjak. Rangnick ga je nakon toga zamijenio pa rekao: 'Nije mogao disati i osjetio je probadanje u prsima. Izvadio sam ga iz predostrožnosti, ali testovi su pokazali da je u redu'
Vidi originalni članak

Nogometaši Manchester Uniteda slavili su 1-0 na gostovanju kod Norwicha u 16. kolu engleske Premier lige i tako stigli do treće uzastopne prvenstvene pobjede.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Baš kao što je bio slučaj i s vodeće tri momčadi Premiershipa u ovom kolu, tako je i Manchester United do pobjede stigao iz kaznenog udarca dosuđenog zbog prekršaja na Cristianu Ronaldu. Portugalac je sam uzeo loptu i preciznim udarcem u 75. minuti donio nova tri boda svojoj momčadi.

PREMIERSHIP City, Liverpool i Chelsea. Svi jedva do pobjede - iz penala...

Prethodno su i Manchester City, Liverpool te Chelsea slavili također iz jedanaesteraca. Neobičan i vrlo rijedak slučaj kakvog engleska Premier liga ne pamti.

VIDEO GOLA RONALDA OVDJE

No, pobjeda Manchester Uniteda ostala je u sjeni događaja nakon kojeg je Victor Lindelof morao napustiti igru. Oko 70. minute uhvatio se za prsa i činilo se da ne može disati. Legao je na travnjak, a Ralf Rangnick ga je brzo nakon toga zamijenio.

- Nije mogao disati i osjetio je probadanje u prsima. Izvadio sam ga iz predostrožnosti, a kasnije je podvrgnut svim testovima. Testovi su pokazali da je sve u redu - rekao je menadžer Uniteda nakon utakmice.

Manchester City je s 38 bodova i dalje na vrhu ljestvice. Liverpool je drugi s 37, a Chelsea treći s 36 bodova. Četvrti West Ham ima 27 bodova, ali i utakmicu manje od vodećeg trojca. Manchester United se bodovno izjednačio s West Hamom i trenutno je na petoj poziciji.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • ioiooik 12.12.2021.

    Navijam za Arsenal ali kada bih odlučivao o igraču koji čini svoju momčad boljom, Ronaldo ne bi bio ni u TOP 50. Kad je on došao u Juventus, Dybala, Pjanić, Higuain...su nestali. Pali u igri za 80%. Mandžukića su otjerali zbog njega. Isto tako Portugal. Kad Ronaldo ne igra, B. Fernandes, Bernardo Silva su neusporedivo bolji nego s njim, kad sve ide na njega. Real sa njim bio samo 2x ispred Barce na tabeli u 9 sezona, a bez njega budu 2x ispred Barce u samo 3 sezone. Lige prvaka ne bi osvajali ni sa njim da je bio VAR. Pa pogledajte sada United. Prošle sezone bili drugi bez Ronalda, ove sezone u prva 3 kola budu prvi, dali 5 komada Leedsu i onda dolazi Ronaldo i raspad sistema. United u 9 utakmica sa njim ima 5 poraza, a u čitavoj prošloj sezoni imali 6. Ronaldo zabije poneki gol ali činjenica je da se ne zna podrediti ekipi da bi ekipa bila bolja, nego se ekipa mora podrediti njemu da bi on došao do izražaja/golova.

  • MatijaKezele 12.12.2021.

    Cjepljen, truješ se sa svakvim napitcima i još ti uefa zadaje nadljudske napore i desi se ovo da imamo ogroman broj sportaša sa srcanim problemima

  • catic 12.12.2021.

    penaldo

Komentiraj...
Vidi sve komentare