Obavijesti

Sport

Komentari 4

City, Liverpool i Chelsea. Svi jedva do pobjede - iz penala...

City, Liverpool i Chelsea. Svi jedva do pobjede - iz penala...

Wolverhampton je izgubio 1-0 na Etihadu unatoč činjenici što je cijelo poluvrijeme igrao s čovjekom manje. Raheem Sterling u 66. minuti zabio je iz penala, a "građani" ostali bod ispred Liverpoola

VIDEO

Sva tri vodeća kluba Premier lige, Manchester City, Liverpool i Chelsea došli su do pobjeda u 16. kolu pogocima iz kaznenih udaraca pa je razlika i dalje ostala ista.

Na najdramatičniji način su do pobjede stigli aktualni europski prvaci na svom Stamford Bridgeu, gdje su sa 3-2 svladali Leeds United. Gosti su poveli u 28. minuti iz kaznenog udarca, a realizator je bio Raphinha.

Pokretanje videa...

01:04

Chelsea je izjednačio u 42. minuti pogotkom Masona Mounta. U 58. minuti je Jorginho bio precizan s bijele točke i donio prednost "plavima". Chelsea je vodio sve do 83. minute, kad je 19-godišnji Joe Gelhardt postigao svoj prvi pogodak u Premier ligi, tek što je ušao u igru, i tako izjednačio na 2-2. U drugoj minuti sučevog dodatka pobjedu domaćoj momčadi donio je Jorginho novim pogotkom iz kaznenog udarca.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Za Chelsea nije igrao hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić koji je zbog pozitivnog testa na koronavirus morao propustiti ovaj dvoboj.

Liverpool je na Anfieldu samo jednom zatresao mrežu Aston Ville, ali i to je bilo dovoljno da "pokvari" povratak Stevena Gerrarda na mjesto na kojem je stekao status igračke legende. Mo Salah je u 67. minuti realizirao kazneni udarac i tako je Liverpool došao do pobjede na identičan način na koji je to par sati prije učinio vodeći Manchester City protiv Wolverhemptona.

Momčad Pepa Guardiole bila je potpuno dominantna, a od kraja prvog poluvremena igrala je i s igračem više, nakon što je dva žuta kartona u jednoj minuti zaradio Raul Jimenez.

Aktualni prvaci Engleske brojčanu prednost su iskoristili u 66. minuti, kad je Raheem Sterling realizirao kazneni udarac.

Arsenal je prekinuo niz od dva poraza uvjerljivom 3-0 pobjedom na svom Emiratesu nad Southamptonom. 'Topnici' su poveli u 21. minuti pogotkom Francuza Alexandrea Lacazettea. Samo šest minuta poslije je Norvežanin Martin Odegaard je udarcem glavom udvostručio prednost domaće momčadi, a konačnih 3-0 postavio je Brazilac Gabriel u 62. minuti.

Manchester City je sa 38 bodova i dalje na vrhu ljestvice. Liverpool je drugi sa 37, a Chelsea treći sa 36 bodova. Već četvrti West Ham ima 27 bodova, ali i utakmicu manje od vodećeg trojca. Arsenal je privremeno skočio na peto mjesto sa 26 bodova.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi