To je to što me zanima!

Iako je u Juventusu dobio otkaz Sarri će zaraditi 8,5 milijuna €!

Sarri je odbio sporazumno raskinuti ugovor s Juventusom i ako do lipnja sljedeće godine ne pronađe novi posao, Juve će mu za deset mjeseci morati isplatiti šest milijuna eura na ime plaće i 2,5 na ime klauzule
Vidi originalni članak

 Iako je dobio otkaz u Juventusu nakon samo jedne sezone, trener Maurizio Sarri (61) će u sljedećih deset mjeseci ipak zaraditi 8,5 milijuna eura, objavili su talijanski mediji.

POGLEDAJTE VIDEO: Sarrijev dolazak u Juve

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 Sarri je u lipnju prošle godine potpisao trogodišnji ugovor s Juventusom. S klubom je osvojio talijansko prvenstvo, ali zbog ispadanja u osmini finala Lige prvaka od Lyona dobio je otkaz, a naslijedio ga je Andrea Pirlo.

 Sarri je odbio sporazumno raskinuti ugovor s Juventusom i ako do lipnja sljedeće godine ne pronađe novi posao, Juve će mu za deset mjeseci morati isplatiti šest milijuna eura na ime plaće i 2,5 milijuna na ime klauzule koja omogućuje torinskom klubu da ugovor raskine godinu dana prije njegova isteka, a ta klauzula može biti aktivirana u lipnju 2021.

IZBAČEN IZ REPREZENTACIJE Mlada Unitedova zvijezda sada žali: Baš sam bio neodgovoran

Podsjetimo, razlog rastanka je, može se jednostavno reći - Sarrijeva tvrdoglavost. Kroz trenersku karijeru Sarri se ne prilagođava uvjetima koje zatekne i klubovima u koje dođe, već nameće svoje odluke zbog kojih ga mnogi igrači ne mogu trpjeti, a niti on njih. Jedna od prvih žrtava u Juventusu bio je naš Mario Mandžukić, toliko obožavan među navijačima. Za njega, prema Sarrijevom modelu, jednostavno nije bilo mjesta. E, stoga je na kraju Mandžo lajkom na Sarrijev otkaz na društvenim mrežama pokazao što misli na suptilan način.

VIDEO: UHVATILA GA NERVOZA Pogledajte reakciju Ivaniševića: Odmah mu je sve bilo jasno

Ekspresno je na mjesto trenera Juvea stigao Andrea Pirlo (41) koji nema iskustva u trenerskom poslu pa će za njega to biti veliki izazov, a već je pokrenuto 'čišćenje' svlačionice.

Kako piše Gazetta dello Sport, na transfer listu je stavljeno 10 igrača: Gonzalo Higuain, Sami Khedira, Blaise Matuidi, Douglas Costa, Aaron Ramsey, Federico Bernardeschi, Mattia De Sciglio, Daniele RuganiAlex Sandro i Danilo. 'Stara dama' tako će promijeniti praktički cijelu momčad, a bit će to pravi izazov za trenera debitanta.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • user_443382 10.09.2020.

    Nebu taj dugo.Previše puši.

  • pišemistinu 10.09.2020.

    Jako zanimljivi su ti ugovori trenera,političara itd....mendažera.....

  • 10.09.2020.

    Niti eura mu dao nebi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare