To je to što me zanima!

Ibričić potpisao, Tudor se vratio, Buljat trenirao...

Utorak je donio puno zanimljivosti u taboru 'bilih'. Jedan igrač je potpisao ugovor, drugi se vratio s terapije, treći je odradio prvi trening...
Vidi originalni članak

Zadovoljan sam što je konačno sve gotovo i što sam ostvario svoju davnu želju. Još prije četiri godine želio sam doći u Hajduk, ali nisam prošao na probi. No uspio sam sada, rekao je bivši igrač Zagreba Senijad Ibričić nakon što je potpisao četverogodišnji ugovor sa splitskim klubom.
Dres s brojem 10 slobodan je otkad je otišao Florin Cernat i nitko ga nije uzimao baš iz razloga što se čekalo Ibričića. A dolaskom reprezentativca BiH rastu i splitske ambicije.
- Siguran sam da će ove godine Hajduk biti uz bok Dinamu - kaže 23-godišnji Ibričić, koji je odigrao sedam utakmica za BiH.
Hajduk je Ibričića u posljednji trenutak uspio ugurati na listu za prvo pretkolo Kupa Uefe i igrat će protiv Birkirkare.
Tijekom jutra u kojem je Hajduk dobio novu "desetku" pred novinare su izašla i dva pojačanja koja su u klubu već neko vrijeme. Dario Jertec je prošao gotovo kompletne pripeme s Hajdukom, no medijima je predstavljen tek sada. Baš kao i Marijan Buljat, koji je nekoliko dana nakon potpisivanja ugovora odradio i prvi trening sa svojom novom momčadi.
- Hajduk je prošao kroz teško razdoblje, no slaže se nova momčad, kombinirana od mladih i iskusnih igrača i uvjeren sam kako je došlo vrijeme da Hajduk uzme prvenstvo - rekao je Zadranin Buljat i dodao kako mu je drago da se, nakon što je razočaran napustio Dinamo, ponovno “vratio doma u Dalmaciju”. Jertec je i tijekom priprema u Sloveniji pokazao da će biti pravo pojačanje za “bijele”.
- Momci su me sjajno prihvatili, dobro se radi, dižemo se iz utakmice u utakmicu i jedva čekam derbi protiv Dinama, da dokažem koliko vrijedim - rekao je Jertec.
- Osjećam se odlično - rečenica je koju je ispalio Igor Tudor. Vratio se "Tušo" s detaljnih pregleda iz belgijskog Antwerpena. Pregled problematičnog skočnog zgloba pokazao je da je Tudorovo stanje vrlo dobro i 30-godišnji branič priključio se momčadi. Bude li Tudor zdrav, bit će veliko pojačanje...

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Inkoba 08.07.2008.

    senijad ibricic je sledeci safet susic!

  • vizijaslobode1941 08.07.2008.

    bravo uprava

  • torcida_4ever 08.07.2008.

    bas mi je drago sto je ibricic dosao on je dobar igrac!

Komentiraj...
Vidi sve komentare