Obavijesti

Sport

Komentari 3

Ibričić potpisao, Tudor se vratio, Buljat trenirao...

Ibričić potpisao, Tudor se vratio, Buljat trenirao...
1

Utorak je donio puno zanimljivosti u taboru 'bilih'. Jedan igrač je potpisao ugovor, drugi se vratio s terapije, treći je odradio prvi trening...

VIDEO

Zadovoljan sam što je konačno sve gotovo i što sam ostvario svoju davnu želju. Još prije četiri godine želio sam doći u Hajduk, ali nisam prošao na probi. No uspio sam sada, rekao je bivši igrač Zagreba Senijad Ibričić nakon što je potpisao četverogodišnji ugovor sa splitskim klubom.
Dres s brojem 10 slobodan je otkad je otišao Florin Cernat i nitko ga nije uzimao baš iz razloga što se čekalo Ibričića. A dolaskom reprezentativca BiH rastu i splitske ambicije.
- Siguran sam da će ove godine Hajduk biti uz bok Dinamu - kaže 23-godišnji Ibričić, koji je odigrao sedam utakmica za BiH.
Hajduk je Ibričića u posljednji trenutak uspio ugurati na listu za prvo pretkolo Kupa Uefe i igrat će protiv Birkirkare.
Tijekom jutra u kojem je Hajduk dobio novu "desetku" pred novinare su izašla i dva pojačanja koja su u klubu već neko vrijeme. Dario Jertec je prošao gotovo kompletne pripeme s Hajdukom, no medijima je predstavljen tek sada. Baš kao i Marijan Buljat, koji je nekoliko dana nakon potpisivanja ugovora odradio i prvi trening sa svojom novom momčadi.
- Hajduk je prošao kroz teško razdoblje, no slaže se nova momčad, kombinirana od mladih i iskusnih igrača i uvjeren sam kako je došlo vrijeme da Hajduk uzme prvenstvo - rekao je Zadranin Buljat i dodao kako mu je drago da se, nakon što je razočaran napustio Dinamo, ponovno “vratio doma u Dalmaciju”. Jertec je i tijekom priprema u Sloveniji pokazao da će biti pravo pojačanje za “bijele”.
- Momci su me sjajno prihvatili, dobro se radi, dižemo se iz utakmice u utakmicu i jedva čekam derbi protiv Dinama, da dokažem koliko vrijedim - rekao je Jertec.
- Osjećam se odlično - rečenica je koju je ispalio Igor Tudor. Vratio se "Tušo" s detaljnih pregleda iz belgijskog Antwerpena. Pregled problematičnog skočnog zgloba pokazao je da je Tudorovo stanje vrlo dobro i 30-godišnji branič priključio se momčadi. Bude li Tudor zdrav, bit će veliko pojačanje...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu