To je to što me zanima!

Bivši 'vatreni' rekao je 'dosta': Tri godine neuspješnih terapija

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Igor Bubnjić (27), nekad velika nada hrvatskog nogometa koji je sa samo 20 godina debitirao pod Štimcem, zbog dugotrajnih problema s koljenom završio je karijeru
Vidi originalni članak

Igor Bubnjić (27) iznenada je prekinuo nogometnu karijeru. Bivši hrvatski nogometni reprezentativac u nedjelju je na Instagramu s javnosti podijelio kako zbog dugotrajnog mučenja s ozljedom koljena više neće igrati.

"Nakon 20 godina bavljenja onim što najviše volim, odlučio sam da ću nažalost završiti profesionalnu nogometnu karijeru zbog ozljede koja me dovela do tri operacije i tri godine neuspješnih terapija i mogućnosti povratka terenu", napisao je Bubnjić.

"Stvorio sam puno lijepih uspomena tijekom karijere u kojoj je bilo mnogo uspona i padova, dobio sam priliku upoznati sjajne ljude i imati sjajne navijače na našoj strani", nastavio je.

Rođeni Splićanin karijeru je počeo u Slaven Belupu, igrao je i za NK Koprivnicu, a onda se 2013. prodao u Udinese za milijun eura i tu je počela njegova talijanska avantura. Selio je u Carpi i Bresciju pa se lani vratio u HNL na posudbu u zaprešićki Inter za kojega nikad nije zaigrao.

Posljednji njegov pokušaj bio je prije godinu dana u Hiberniansu s Malte gdje se nadao oživjeti karijeru, ali skupio je samo dva nastupa i ovo ljeto ostao bez ugovora.

Talentirani stoper sjajnim igrama u Slaven Belupu zavrijedio je pozive u hrvatsku reprezentaciju do 20 godina i 21 godine, gdje ga je pozvao Ivo Šušak, a s 20 godina u A-vrstu uveo ga je Igor Štimac. Odigrao je prijateljske utakmice protiv Portugala 2013. i Južne Koreje 2014., a u kadru "vatrenih" bio je i pod Nikom Kovačem uoči SP-a u Brazilu 2014., gdje nije putovao.

"Želio bih zahvaliti HNS-u, Slaven Belupu, Udineseu, Carpiju i Bresciji koji su mi dali priliku da budem dio nogometne obitelji, ali saad je vrijeme da se ukrcam na novu pustolovinu i izgradim novu nogometnu karijeru", zaključio je Bubnjić, nagovijestivši kako bi se mogao baviti trenerskim poslom.

U klupskoj je karijeri zbog silnih ozljeda odigrao samo 74 utakmice i zabio tri gola.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 07.10.2019.

    ;) Znaš li gdje mogu naći ženu za jednu noć? Idite na > > > www.Bredhot.Com

  • fantazist 06.10.2019.

    Bolje se roditi bez one stvari nego bez sreće

Komentiraj...
Vidi sve komentare