Obavijesti

Sport

Komentari 5

Bivši 'vatreni' rekao je 'dosta': Tri godine neuspješnih terapija

Bivši 'vatreni' rekao je 'dosta': Tri godine neuspješnih terapija
8

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Igor Bubnjić (27), nekad velika nada hrvatskog nogometa koji je sa samo 20 godina debitirao pod Štimcem, zbog dugotrajnih problema s koljenom završio je karijeru

VIDEO

Igor Bubnjić (27) iznenada je prekinuo nogometnu karijeru. Bivši hrvatski nogometni reprezentativac u nedjelju je na Instagramu s javnosti podijelio kako zbog dugotrajnog mučenja s ozljedom koljena više neće igrati.

"Nakon 20 godina bavljenja onim što najviše volim, odlučio sam da ću nažalost završiti profesionalnu nogometnu karijeru zbog ozljede koja me dovela do tri operacije i tri godine neuspješnih terapija i mogućnosti povratka terenu", napisao je Bubnjić.

kup

"Stvorio sam puno lijepih uspomena tijekom karijere u kojoj je bilo mnogo uspona i padova, dobio sam priliku upoznati sjajne ljude i imati sjajne navijače na našoj strani", nastavio je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Rođeni Splićanin karijeru je počeo u Slaven Belupu, igrao je i za NK Koprivnicu, a onda se 2013. prodao u Udinese za milijun eura i tu je počela njegova talijanska avantura. Selio je u Carpi i Bresciju pa se lani vratio u HNL na posudbu u zaprešićki Inter za kojega nikad nije zaigrao.

Posljednji njegov pokušaj bio je prije godinu dana u Hiberniansu s Malte gdje se nadao oživjeti karijeru, ali skupio je samo dva nastupa i ovo ljeto ostao bez ugovora.

Talentirani stoper sjajnim igrama u Slaven Belupu zavrijedio je pozive u hrvatsku reprezentaciju do 20 godina i 21 godine, gdje ga je pozvao Ivo Šušak, a s 20 godina u A-vrstu uveo ga je Igor Štimac. Odigrao je prijateljske utakmice protiv Portugala 2013. i Južne Koreje 2014., a u kadru "vatrenih" bio je i pod Nikom Kovačem uoči SP-a u Brazilu 2014., gdje nije putovao.

"Želio bih zahvaliti HNS-u, Slaven Belupu, Udineseu, Carpiju i Bresciji koji su mi dali priliku da budem dio nogometne obitelji, ali saad je vrijeme da se ukrcam na novu pustolovinu i izgradim novu nogometnu karijeru", zaključio je Bubnjić, nagovijestivši kako bi se mogao baviti trenerskim poslom.

U klupskoj je karijeri zbog silnih ozljeda odigrao samo 74 utakmice i zabio tri gola.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu