To je to što me zanima!

Igrači su okupali Kovača pivom: 'Nogomet piše prekrasne priče'

Niko Kovač u suzama je proslavio svoj prvi trenerski trofej na oproštaju od Eintrachta, a igrači predvođeni Rebićem i Boatengom su mu upali na press konferenciju i zalili ga pivom
Vidi originalni članak

Pa situacija je jasna! Podmetnuo mu je nogu u kaznenom prostoru, za mene je to čisti penal. Ali trebali smo zabiti ranije. Eintracht je pokušao uništiti našu igru i onda je bacao sve karte u kontre, poručio je nakon subotnjeg finala njemačkog Kupa Hasan Salihamidžić referirajući se na prekršaj Kevina-Princa Boatenga nad Javijem Martinezom u posljednjim minutama utakmice.

VIDEO Senzacija u finalu kupa! Rebić s dva gola srušio moćni Bayern

I Niko Kovač, koji je u svojoj posljednjoj utakmici na klupi Eintrachta pobjedom 3-1 osvojio i prvi trenerski trofej, nakon susreta je priznao da su Bavarci oštećeni.

- Kevin je želio očistiti loptu, ali je udario njegovu nogu. Imali smo sreće, Bayern je trebao dobiti penal - poručio je Niko Kovač u mikrofon ARD-a nakon utakmice.

A pobjedu nad Bayernom i prvi osvojeni Eintrachtov kup nakon 30 godina opisao je kao "prekrasnu priču".

- Nogomet stvara prekrasne priče. Sretan sam zbog kluba, navijača i momčadi. Stajali smo ovdje prije utakmice i pričali o tome kako, kada smo ujedinjeni, možemo napraviti sve - i u sportu i u društvu. To je ono što se dogodilo i ovoj momčadi koja je uvijek silno vrijedno radila za uspjeh.

- Hvala svim navijačima koji su nas podržavali. Naravno da sam sretan zbog trofeja, ali tužan sam jer odlazim - dodao je hrvatski trener koji je nakon posljednjeg sudačkog zvižduka potrčao u zagrljaj dvostrukom strijelcu, Anti Rebiću.

Bile su vidljive njegove emocije pa nije uspio suspregnuti ni suze nakon velikog uspjeha sa svojim, uskoro i bivšim, klubom.

OPROŠTAJ SA STILOM Niko Kovač zaplakao je nakon velike pobjede protiv Bayerna

Slavlje se sa travnjaka nakon utakmice premjestilo i u prostorije stadiona gdje je Kovač trebao održati konferenciju za medije. Njegovo obraćanje novinarima prekinuli su igrači predvođeni Boatengom i Rebićem i svog su trenera 'okupali' pivom.

Poslušajte novu navijačku himnu - Moja Croatia

 

Idi na 24sata

Komentari 86

  • cimerrr 20.05.2018.

    Stvarno prava senzacija da jedan Eintracht razbije moćnog Bayerna. Čestitke Niki i svim igračima,fantastičan podvig!

  • Bayern 20.05.2018.

    Sve čestitke Niko tebi i tvom bratu , kako nas predstavljate u svijetu, citat medije danas , jučer ARD gledati, koliko samo poštivanja prema vama od strane Nijemca. Vi ste ponos naš!

  • chadjohn 20.05.2018.

    Odakle im pare da prosipaju pivo

Komentiraj...
Vidi sve komentare