To je to što me zanima!

Ima i tog: Njemačko 'ne' Europi

Hannover-Burgdorf naših Ivana Martinovića i Ilije Brozovića dao je na raspolaganje svoje mjesto u Europskoj ligi, kako se od nove sezone zove bivši EHF kup
Vidi originalni članak

Eto, ima i toga. A kada Nijemci odustanu od Europe jer nemaju čime to primarno financijski ispratiti, onda nikako nije dobro. Dakle, Hannover-Burgdorf naših Ivana Martinovića i Ilije Brozovića dao je na raspolaganje svoje mjesto u Europskoj ligi, kako se od nove sezone zove bivši EHF kup.

- Zaključili smo da zbog organizacijskih, financijskih i zdravstvenih rizika odustanemo od natjecanja. S 20 klubova i 38 zagarantiranih utakmica u domaćoj ligi bit će i više nego dovoljno izazova u okolnostima u kojima se nalazimo. Želimo usmjeriti sve naše resurse u tom pravcu - objasnio je nekad Hannoverov igrač, danas sportski direktor Sven-Sören Christophersen.

Hannover se do reprezentativne siječanjske pauze tukao s Kielom za vrh Bundeslige, ali u zadnjih osam kola s dvije pobjede pao je na četvrto mjesto. I dalje, s obzirom na prognoze prije početka sezone, iznad očekivanja.

NI KRIZA IH NIJE ZAUSTAVILA Balić i Metličić na Hvaru djecu uče rukometu: Od njih sve kreće

Međutim, više nema Olsena, nema Patraila, Kasteninga, Ugaldea, što će se osjetiti unatoč dva dolaska (Kuzmanovski, Johan Hansen). Iza takvog Hannovera ostali su bogatiji Löwen, Füchse Berlin, Melsungen... Baš je Melsungen sada prvi u redu da preuzme mjesto. Ako će se i njima, naravno, isplatiti...

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare