To je to što me zanima!

Imamo novog Leticu: Golman Intera zabio za bod u 94. min.!

Inter je gubio od Istre 2-1 sve do 94. minute, a onda je njihov golman Žiga Frelih odlučio otići naprijed. Njegova momčad imala je korner, a on je nakon gužve zabio za 2-2...
Vidi originalni članak

Nogomet je sport u kojem baš nikada ne smijete misliti da je gotovo. Makar do kraja utakmice ostalo i nekoliko sekundi jer čuda su uvijek moguća, a posebno u našem HNL-u!

Nogometaši Istre 1961 se mogu pohvaliti jednim neobičnim rekordom, a to je da su im dva golmana zabila golove u posljednjim sekundama utakmice. Prvo Hajdukov Karlo Letica, a sada Interov Žiga Frelih!

Slovenac je spektakularno zabio za bod svoje momčadi protiv Istre i to u 94. minuti (2-2). Inter je poveo u prvom dijelu preko Grgića, a Puljani su preokrenuli golovima Ivančića i mislili su da je to to.

Minuta 94. je tekla, Istra se spremala na još jedno slavlje nakon remija protiv Hajduka, a onda čudo koje možete vidjeti samo u HNL-u. Inter Zaprešić imao je slobodni udarac blizu kornera, lopta se odbijala u petercu u gužvi, a onda je došla na Žiginu nogu koji ju je pospremio za veliki bod i slavlje svoje momčadi.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Puljanima se nešto slično dogodilo i 2018. na Poljudu kada im je Karlo Letica u posljednjoj sekundi zabio za 3-2. 

Žiga nije baš bio u nekoj formi, imao je nekoliko kikseva, a posebno protiv Hajduka kada je primio 'pacerski' gol. No ovaj spektakl u sudačkoj nadoknadi je nevjerojatna injekcija samopouzdanja za njega i njegovu momčad koja je na posljednjem mjestu HNL-a. Ali ovaj bod bi itekako mogao biti presudan u utrci s Varaždinom za opstanak.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • 04.10.2019.

    Tko je taj Letica?

  • Puši_Kurac_Admine 04.10.2019.

    Pa lijepo, svaka mu čast.

  • cule123 04.10.2019.

    zdravko korner ti je ono kad izvađaju iz kuta igralista..ovo ti je bio faul na 30 metara

Komentiraj...
Vidi sve komentare